2020-2021 Euroleague

Koç Andrea Trinchieri, Bayern Münih ile prensip anlaşmasına vardı! (Nova)

Fenerbahçe ile Sarunas Jasikevicius arasında anlaşma olmazsa Sergio Scariolo da koç adaylarından birisi. (Nova)

Nova=Sırp Basını

Fenerbahçe Beko, Gigi Datome’nin yerine Edgaras Ulanovas’ı düşünüyor.

(@europerumors)
 
Son düzenleme:
İyi de boşta alabilecekleri kaç Koç var ki taraftar “oh iyi hedefler devam ediyor” diyebilecek. Fener taraftarına ne bakıyorsunuz siz, onlar ne anlar basketboldan. 2 mağlubiyet aldı diye mırıldanmalar başlamıştı. Daha düne kadar “Obra’yla olmaz, şöyle kötü transferler yaptı, böyle yanlışlar yaptı, artık taktikleri eskidi, olmuyor berbatız kaybediyoruz” vs diyip burun kıvırdılar. Şimdi kör öldü badem gözlü oldu bi günde. Farzedelim Obra 2 yıl daha uzattı fenerle, taraftar çok mu memnun olacak sanıyordunuz? Son 2 yılda yaşananlar ve hatta özellikle geçen seneden beri Ergin Ataman’a içeride dışarıda, ligde kupada Avrupa’da her yerde tokat manyağı olduktan sonra hepten bitti kredisi taraftar gözünde. Hele ki şu son Euroleague sezonu fiyaskosuyla hepten gözden düştü taraftarlardan. Özetle diyeceğim o ki, Fener taraftarı basketbolla ilgili ne biliyor ki hedefleri büyük tutacak yahut başarı sağlayacak koç adayını bilsin 😄
 
Real Madrid, bir dönem Darüşşafaka forması da giyen 23 yaşındaki Hırvat pivot Ante Žižić ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı. (@chemadelucas)
 
Barcelona bu senede ligi alamamayı başardı. Saras büyük ihtimal ile EL şampiyonluğu yaşadığı Barcaya doğru yol alır ve 1-2 yıl içinde kupayı cebine koyar.
 
Barcelona'nın koç svetislav pesic'le yollarını ayrıldığına dair resmi açıklamayı TSİ 22.00 gibi yapması bekleniyor. birçok ispanyol gazeteci bu haberi doğrulattı.

(via@ugurozan)

Barcelona'dan ayrılacak olan Kevin Pangos'un yeni sezondaki adresi büyük ihtimalle Zenit St Petersburg olacak. (15min)

💥Barcelona, Sarunas Jasikevicius ile prensip anlaşmasına vardı.

➡️Fenerbahçe'nin, Jasikevicius'a yaptığı teklif yıllık yaklaşık 500 bin euro daha yüksek olmasına karşın koçun tercihi Barcelona oldu. (Uğur Ozan Sulak)
 
Son düzenleme:
Litvanyalı basketbolcuları ayrı bir severim Saras'da bunların başında ki isimdi. İyi ki Barca'ya gitti uzun süre Avrupa 'da kalsa bence tüm rekorları kırar ama Nba yolunu illa tutacaktır.
 
Resmi açıklama geldi.
Saras, Barcelona'nın yeni koçu oldu.
Gherardini, Scariolo'yu getirmeye çalışacaktır.
O da olmazsa Erdem Can olacaktır yeni koç...
 
Ben Larkin başta olmak üzere büyük sakatlık problemi yaşamadıkça en büyük şampiyonluk adayı olarak görüyorum Anadolu Efes'i...

Edit: Barcelona, başantrenör Sarunas Jasikevicius ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Baskonia koç Dusko Ivanovic'in, Valencia ise Jaume Ponsarnau'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı.

(@SemihNişancı)
 
Son düzenleme:
Uğur Ozan Sulak: ''Fenerbahçe Beko'da an itibarıyla öne çıkan isim Igor Kokoskov. Görüşmeler olumlu yönde ilerliyor.''

Çok iyi tercih..
 
Her sene aynı cümleler. Senelerdir hiç bir şey değişmiyor ama. Oly, Pana Maccabi bunlar bitik.
Saras’dan da herkes ortalığı kasıp kavurmasını bekliyor ama kan uyuşur mu belli değil. Bir şey kesin ama, kimliksiz Barcelona’ya parkede bi kimlik kazandırır.
Bu arada Fener Kokoskov ile anlaşmış.
 
Herkes Saras'a yoğunlaşırken o olmazsa bittik hissini vermeyecek en iyi tercihlerden biri oldu. Bana göre Saras'tan daha iyi koç. Daha önce hiç kulüp takımı çalıştırmamış olması bir handikap ama çözülmeyecek bir sorun değil. Bütçe de tatmin edici seviyede olacaktır diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleme:

Üst