2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Ben kazanırız diye düşünüyorum. Benim de aklımda takımın doğru antrene edilmediği, hem kondisyon hem teknik/taktik olarak yetersiz çalışma yaptığı şüphesi var. Yıllardır kadro olarak, bu yıl da ilk 11 kalitesi olarak rakiplerin önünde olmamıza rağmen neredeyse hiçbir oyuncu istikrarlı bir form grafiğine sahip değil. Hani çok eleştirilen Emre Akbaba'yı düşünüyorum, yetenek olarak en iyi yerlilerden bu ligde ama formu felaket. O sakatlıklardan böyle oldu desek bile takımın büyük bölümü formsuz. Artık her maç final gibi, bir şekilde Şampiyonlar Ligi oynamamız gerekiyor. Seneye de gidemezsek dalga geçtiğimiz FB'nin durumuna düşeceğiz.
 
Lens az önce topa vurduktan sonra Yedlin'in bileğine bastı, adamın ayağı kırılsa kırılırdı. Bu ligde bu hakemler varken herşey mübah zaten, nasılsa oyuncu önce topa vurmuş, rakibin anasını bellese de olur ondan sonra.
 
Her zamanki gibi ligimizdeki maçı VAR hakemleri yönetiyor.VAR'ın olduğunu bilen hakemde bunun rahatlığıyla,konsantre olmadan maçı yönetiyor.Yedlin'in sakatlandığı pozisyonda Karagümrük korner kullandı,şaka gibi.Orta sahada Mostafa'nın faulüne tereddütsüz sarıyı çıkardı daha maçın başlarındayken ama.
Yerde sakatlık geçiren Karagümrüklü oyuncu varken Emre Akbaba topa vurdu diye sarı kartı anında çıkarıyor.Yahu oyuna hemen başlayacak bir takım mı var ?

Şunuda anlamıyorum.Ofsayt olan pozisyonlarda pozisyonun bitmesi bekleniyor tamamda,Babel'in eline geldigini ben ekrandan görüyorum,siz görmeyip devam ettirip,takım gol sevinci yasadıktan sonra VAR'dan izleyip iptal ettiriyorsunuz.Bu mudur yani ?

Karagümrük Lens'in olduğu kanattan sürekli gelip duruyor,ceza sahamıza rahat şekilde giriyor.3-4 kezde pozisyon yakaladılar,2 tanesi çok net pozisyonlardı,biri direkten döndü,diğerinde Enzo Roco dışarı vurdu.Bizim ise en net pozisyonumuz Mostafa'nın kafa vuruşuydu.
 
Topu almayacaksak Babel neden oynuyor, kerem oynasın bari geçişlerde bir tehdit yaratsın. Kafa olarak bitirmişiz ligi Galatasarayın olduğu yerde umut bitmez, Galatasaray vazgeçmez gibi romantik lafların da geçerliliğini yitirdiğini görüyoruz.
 
Hakem açık açık niyetli çıkmış maça, gün gelir devran döner elbet.

Donk'un hareketi kırmızı kart ama bu ..... hakem ilk yarıda Lens'in pozisyonunu es geçti.

Yarınlarınız sürünerek geçer inşallah.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Önündeki pozisyonları yorumlayamazsın.Önündeki pozisyonları VAR'dan seyredersin,önündeki pozisyonlarda yanlış karar verirsin.Tacı bile veremiyorsun,Babel adamın eline çarptırıyor 20 metre önündeler ve karnına çarptı diyorsun.

Resmen bugün takdir haklarını Karagümrükten yana kullanmaya gelmissin.
 
Hakem zaten soğuk olan maçı iyice soğuttu. Üzerine topun taca çıktığını göremeyerek devamındaki pozisyonda kontrolünü kaybetti.

Donk da göstere göstere kırmızıyı gördü. Fatih Hoca görememiştir belki çünkü maçı izlediğinden emin değilim. Yirmi dakikadır adamlar bizi üzerlerine çekip yavaş ve sarı kartı bulunan Donk'un bulunduğu yere adam kaçırmaya çalışıyorlar. Golü de o şekilde atmışlardı, bu defa da bizi 10 kişi bıraktılar.
 
Muhammed'i çıkarttı şaka gibi bu kadar aptalca bir değişiklik olmaz.
 
Hakem bugün kendini kurarak gelmiş,hakem konusu sayfalarca konuşulur ama yazıklar olsun maçın devre arasında değişiklik yapmayanlara,yazıklar olsun ruhsuz oyunculara,yazıklar olsun topa müdahele etmekten aciz savunma oyuncularına,yazıklar olsun her halta ofsayt diye elini kaldırmaktan başka bir halta yaramayan oyunculara,yazıklar olsun bize bunu reva görenlere.

Yazıklar olsun hakemin bu berbat yönetimine rağmen hırs yapıp maçı kazanamayanlara.Şu takım kazanmak nedir bilmiyor,disiplin desen yerlerde,organize atak desen yok,90 dakika içinde 5 tane düzgün orta yok,pozisyona girebilme kabiliyeti yok,savunma yok.Şu takım o kadar kötü durumda ki Muslera bile kurtarabileceği pozisyonda rakibin önüne çelip basit gol yedi.
 

Üst