2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Bugün Babel yerine Halil oynasaydı tüm organizasyon yokluğuna rağmen maçı rahat şekilde kazanabilirdik.

Bu Babel SGK'dan emekli olmak için prim günlerini mi dolduruyor, eline bir koz mu geçti, teknik ekibe senet sepet mi imzalattı ne yaptı bilmiyorum.

İlle de fantastik bir değişiklik yapayım, olay olsun, mesaj da gitsin diyorsan Şener'in yerine 17-18 yaşlarında bir oyuncu koyarsın olur biter. Feghouli'yi çıkar son yirmi dakika Arda'yı koy anlaşılır. Son 5-6 haftadır sahaya çıkan takımlar, çıkan oyuncuların yerine girenler filan inanılmaz saçma. Zaten bu kadar oyuncu getirmişsin, çoğu oyuncudan verim alamayıp geri göndermişsin. Senelerdir takımda kimin nerede oynadığı belli değil, o yüzden şurası eksik de diyemiyor çoğu kişi. Nzonzi olsun, Diagne olsun gönderilen oyuncular da gittikleri yerde performans verebiliyorlar, çünkü oynadıkları yerde oynanan oyun belli, oynayan oyuncular belli. Burada Fatih Hoca'ya dünyaları alsan birkaç kişi mutlaka çıkar ve der ki "Hoca x,y,z'yi istemişti, onlar gelmedi", veya iki tane çıkış yapan oyuncunun performansını Fatih Terim etkisi diye ballandırır dururlar ama transfer edilen hemen her oyuncunun düşen form grafiği covid, dövizdeki artış, bitcoin'deki düşüş gibi sebeplerden veya kötü karakterlerindendir. Daha geçen hafta forma adaleti en azından şu andan itibaren sağlansa yazdık, yine tüm kredililer toplandı.

Muslera - Sarrachi (mecburiyet durumlarında Ömer) -Marcao-Luyindama-x (kimse olmazsa Donk)-Onyekuru-Taylan-Feghouli(Arda)-Halil-Kerem (deplasmanda Gedson)-Mohammed(Falcao) -Parantez içindekiler girecek veya eksik olunursa 11'de çıkacak oyuncular-

En azından son maçlara yukarıdaki gibi bir dizilişle çıkalım. Sol içte bir oyuncu sakatlandığında sol açığa Ömer'i alıp Feghouli'yi kanada çekip, Etebo'yu oyuna alarak sol içe geçirip fantastik şeyler deneme artık Fatih Hocam. Her mevkinin yedeği var elinde hemen hemen. En kötü olmadı, buna da şükür dersin olur biter.
 
Son düzenleme:
Ligin en iyi çıkış oyuncusu taylan varken ısrarla etoboyu oynattığı için bol puan kaybı yaşadık ama beyefendi akıllanmıyor yine aynısını yapıyor. Umarım gelecek sezon daha iyi bir teknik direktörümüz olur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Taylan'ın pubisi var, dinlendirilerek oynatılıyor. Yoksa kimsenin inadı Taylan'ın bu performansını yemeye yetmez, Terim'in bile. Esas sorun neden Taylan yerine Etebo oynuyor diye aynı sistemde ısrar edildiği. Etebo vasat bir 8 numara, vasatın çok altı bir 6 numara. Etebo yerine Donk'la ya da Ozorn'la oynasa sistemin devamlılığına hak vereceğim ama bir insandan yapamayacağı işi bekleyip Galatasaray'ı zararlı çıkarmanın mantığını anlamıyorum. Her ne kadar Taylan'ın yerine 3 tane oyuncu isteyip hiçbiri devre arası kadroya katılamasa da. 4-4-2 veya 4-4-1-1 çok daha mantıklı çözümler olurdu ama hoca ısrarla Etebo'dan 6 numara çıkarma çabasına devam ediyor. Allah sonumuzu hayretsin diyelim.
 
Sokak röportajlarında bazı akıllı vatandaşlar diyor ya; “ekonomi kötüyse Kılıçdaroğlu yüzünden, ülkeyi yönetenlerle alakası yok” diye.

Bizde de aynı zihniyet var. Takım berbat ama teknik direktöre laf eden yok. Suçlu Sergen veya Belözoğlu falan olabilir.
 
Galibiyet zerre umrumda değil biz 10 kişilik Beşiktaşı bile yenemeyiz. Yeni yönetim kesinlikle Terim ile devam etmemeli. Bütün maç buzluğa falan oturuyor mesaj mı veriyor napıyor bunu mu düşünelim şimdi... Bu gidişle son zamanların en iyi scout transferini harcayacağız gibi Mohammed eğer 20 küsur lara satamazsak kimseyi satamayız.Arda diye dünyalar yakıldı adam sıkışan oyunda oyuna girmiyor ki bence sonradan girdiğinde hep bir katkı yaptı. Her hafta ayrı bir hikaye ya şu fenerbahçe bile bizden daha iyi ve oturmuş bir düzen ile giriyor son haftaya bence bu bile yeterli bazı şeyler için.
 
Maçın tamamiyle hâkimiydi bugün takımımız. Fikstüre baktigim da beşiktaş maçında kaybetmezsek şampiyonlar ligi ön eleme şansımız yüksek görünüyor. Şampiyon olamazsak bile bu teselli olur. Halil'de milli takımın oyununa uygun bir isim. Bence kadroda olmayı hak ediyor..

Terim istifa..
 
Son düzenleme:

Üst