2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Angel yaşlandı ama yine de çok büyük karakter, güzel hamle olur.
Yalnız guard rotasyonu sadece Pelin ve Asena ile gitmez. Hruscakova'yı gönderip Avrupalı organizatör ve şutör guard da bulmak lazım. Ahh bu isim sakatlığını atlatmış Hartley olacaktı ki...
 
34 yaşında Angel umarım iyi performans gösterir , ama burada çoğu arkadaşın dediği gibi . Hruccakovanın yerine de kısa lazım. Bizim sakatlanan Fransız( Hartley ) basketbolcu ne alemde acaba.
 
Williams, euroleague seviyesini kaldıramamıştı ve bizi şampiyon yapacak guard olmadığı belliydi. Prince ve Angel, tecrübesiyle olsun kalitesiyle olsun bize katkı sağlayacak ve hedefe ulaştıracak isimler bence. Tabii yan parçalarında vereceği katkı önemli.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Prince, alınabilecek en iyi Avrupa pasaportlu kısalardan bir tanesi. Courtney'in gidişini aratmaz. Angel'ın da katılımı, Sude'nin rotasyona dahil edilmesi ve Meltem'in de döneceğini var sayarsak uzun bir aradan sonra ilk defa kıçı başı açıkta olmayan, ciddi bir rotasyonumuz olmuş oldu. Pelin-Asena-Prince-Sude-Angel-Meltem-Anete-Mercedes-Q gibi bir rotasyon ciddi şeyler vaat ediyor. Hruscakova ile Cansu'yu saymadım bile. Hafif geçte olsa istenilen hamleler yapıldı.

Artık bundan sonrası Efe Hoca'nın eline kalmış gibi gözüküyor. Benim yanlış gördüğüm çift uzunla oynama, Anete'i 3 numarada oynatma ve 2-3 alan savunması oynatma biraz da kadro mühendisliğinin iyi olmamasındandı ama artık özellikle Angel'ın da gelmesiyle bu tip modern dışı ve pek de çözüm alamadığımız durumları görmeyiz diye umuyorum.
 
Prince de atmayı seven oyunculardan biri. Bence takımın böyle bir oyuncudan ziyade oynatan bir oyun kurucuya ihtiyacı vardı.
 

Üst