• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onuralp Bitim Larkin’i saymazsak acik ara ligin en iyi yerlisi su an.
Harika oynuyor harika.Sahadaki ben en iyiyim diyen yabancidan daha dominant bir top oynuyor.Uzun suredir bu seviyede bu denli top oynayan bir yerli gormemistim.

Şu salonun ve atmosferin 10'da 1'i yoktu Ataşehir'de geçen gün.

Bursa kapattı gibi kapıyı. Daha süre var ama Fener'in gücü yetmez.

Yok, bunlar da bizim gibi saçmalamaya başladılar sonlarda.

Azeri spiker çıldırdı adam 22 üçlük oldu maçta :)

Bursaspor fena carpti Fb’yi.İlk maci da kazanmalarini bekliyordum ama o gun cok kotu savunma yapip De Colo’yu durduramadilar.Bence 3. maci kazanacak Bursaspor.Fb’de birsey yok.

Bursaspor fena carpti Fb’yi.İlk maci da kazanmalarini bekliyordum ama o gun cok kotu savunma yapip De Colo’yu durduramadilar.Bence 3. maci kazanacak Bursaspor.Fb’de birsey yok.
Mehmet son maç Bursa'da mı İstanbul'da mı?

Boşuna demedim 3.olmak kötü oldu:(

Mehmet son maç Bursa'da mı İstanbul'da mı?
İstanbul’da abi.Ama ben yine de Bursaspor’un kazanacagini dusunuyorum.Cunku Fb’de gelecek sezon icin olacagi belli olan revizyon zaten kotu oynayan takimi daha da kotu etkiledi.Biraz bizim sampiyon oldugumuz sene ilk turda Karsiyaka’ya elenmelerine benzetiyorum bu seriyi.

Fener'in ne olduğu , ne yaptığı, ne yapmak istediği belli değil. Ortada ortalık malı gibi dolanıyorlar sene başından beri. Bir ara konsantrasyon arttırıp 4-5 maçlık harikalar yaratıyorlar. Sonra bir anda yerin dibine giriyorlar. Sonra da sezon bitse de gitsek kafasına giriyorlar. 3 senedir aynı terane.
Bence Bursa'yı eleyebilirlerdi ama şu ikinci maçı kaybettiysen geçmiş olsun. Bir üst tura çıkma ihtimali tek maça bağlı olan Bursa'nın neler yaptığını gördük. Bırakmayacaklardır.

Fenerbahçe Beko, evine Bursaspora kaybetmez. Kaybettirmezler...

Yani bir ust turda su iki takimi da yermisiz orasi net.Ama ben Efes’e karsi bile inaniyorum bizim takima.Cok ciddi bir ilerleme var yani oyle boyle degil :)
Eksik bir efesi zorlayabiliriz efes rus takımları olsa play of yapamazdı

Efes serisi çok çok zor geçicek heleki kısıtlı uzun rotasyonumuz çok zorluyor
2. Etken dış şut yüzdemiz çok önemli %40-45 üstü atarsak maçı alma şansımız çok yükselir.
En önemlisi ise savunma temasli oynayıp baydırmamız lazım ama fauller canımızı sıkabilir.
Bunları eğer halledebilirsek Pistiolis hocam ile inşallah kazanırız ve finale çıkarız.

Galatasaray-Karsiyaka vs Bursaspor-Gaziantep(Dacka) finali olursa % 500 sampiyon oluruz. Bursa yerine fb'de gelse sampiyonluk bizim olur. Galatasaray-efes yari finali gerceklesirse ligin erken finali olur.

Antep dün maçı almışken kendi elleriyle verdi salak saçma. Resmen 2-0'la Daçka'yı süpürmüşlerdi ama intihar ettiler. Hem taraftar salon hem de oyuncular almış başını giderken; maçın da en kritik yerine önde girmişken verdiler. Daçka'nın çembere değmeyen şutları da gözlerimi kanattı. Hakem kararları da tuhaftı maç içinde. 3.maç ne olur kestirmek güç.
Efes'in KSK maçı bugünkü neticeden sonra şekillenir. Gerçi Efes EL şampiyonu olsa da , elense de ligi almaya oynar yine.
FB-Bursa maçında da hakemler yardım etse de etmese de Fener'in cürmü belli. Kafa olarak hiç yoklar, oyuncu kalitesi de düşük. De Colo olmasa çoktan 2-0'la evine dönüp arkasına yaslanıp rakibini bekliyordu Bursa.
Şu eşleşmelerde tek avantajlı biz olduk sanırım. Şimdi oyuncularını daha iyi hazırlayıp konsantre etmek için bolca vakti var Pistiolis'in.

Karsiyaka’nin olasi bir Efes’i elemesi bizi sampiyon yapar resmen.Bunun olmasi icin butun Gs camiasi o gun Karsiyaka’ya pozitif sinerji vermeli :)

Karşıyaka Efes'i eleyemez.
Bursa Fener'i eleyebilir.

Bursa - fb macinda Bursa kesin favori. Isimler degil, takimin uyumu,yakaladigi ahenk ve motivasyon favori yapar. Yoksa kluplerin gecmislerine bakarsak her sene bizim sampiyon olmamiz lazim. kontak kapamis ve bir cok oyuncusu,coachu sezon sonu ayrilacak fb ye , Bursa elenirse cok yazik olacak. Karsiyaka son ceyrege kafa kafaya oynar ama Efes'e kaybeder seriyi.(Zaten surpriz olursa sampiyonlugumuz hayirli olsun)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri