Aytaç Etobo yanında Messi az olmuş yanına Ronaldo da ekleyin
Güzel kafa Fenerli kafası.
Güzel kafa Fenerli kafası.
Tamam Messi.Evet Aytaç Etebo yanında Messi. Bizim gibi takımlarda Etebo’dan defansif orta saha olmayacağını anlamak için daha ne olması lazım bilmiyorum.
Alternatif olarak Etobo olacağına 10 defa kasap dediğiniz Aytaç’ı tercih ederime
Etebo Nijerya milli takım oyuncusu çok da kucumsememek gerekir ama Aytaç da hırslı bur oyuncu maliyetini de düşük tutabilirsek faydalı bir transfer olabilirEvet Aytaç Etebo yanında Messi. Bizim gibi takımlarda Etebo’dan defansif orta saha olmayacağını anlamak için daha ne olması lazım bilmiyorum.
Alternatif olarak Etobo olacağına 10 defa kasap dediğiniz Aytaç’ı tercih ederime
Salih konusunda Mert Hakan' dan ziyade Ozan gibi yaklaşmak daha doğru. Mert hakan bir yıl çok ekstra oynadı ve büyük takıma gelince silindi. Salih ise yıllar önce büyük bir çıkış yaptı ve o büyük beklentile Roma'ya gitti olmadı, fb ye geldi olmadı en son Alanya'da kendini buldu. Kısacası dibi gördü ve tekrar toparladı bence bu önemli bir eşikti o yüzden gideceği büyük takımda bu sefer başarılı olacağını düşünüyorum. Ozanda benzer şeyler yaşadı şimdi büyük ihtimal Avrupa görecek.Alparslan ligde oynayan en iyi yerli stoper. Havadan iyi, hızı fena değil, ayakları iyi hatta takımında da penaltıları o atıyor.
Bu seneki Lyundama veya Donk performansından daha iyisini verir.
Salih'i çok kafaya takmamak gerek. Mert Hakan'ın Sivas ve Fb performansı arasındaki uçurumun bir benzeri Salih'te de yaşanabilir.
Kaldı ki Aytaç'ı da aldığımız düşünülürse orta sahada oynayan Ö.Bayram, Akbaba, Kılıç ve Taylan'la birlikte 5 Türk oyuncu var. 3 de yabancı alınacağını varsayarsak 8 oyunculu rotasyon zaten fazlasıyla kalabalık
Salih konusunda Mert Hakan' dan ziyade Ozan gibi yaklaşmak daha doğru. Mert hakan bir yıl çok ekstra oynadı ve büyük takıma gelince silindi. Salih ise yıllar önce büyük bir çıkış yaptı ve o büyük beklentile Roma'ya gitti olmadı, fb ye geldi olmadı en son Alanya'da kendini buldu. Kısacası dibi gördü ve tekrar toparladı bence bu önemli bir eşikti o yüzden gideceği büyük takımda bu sefer başarılı olacağını düşünüyorum. Ozanda benzer şeyler yaşadı şimdi büyük ihtimal Avrupa görecek.
Akbaba zaten Alanya'da çıkışını yaptı. Salih'e yeteneklerini hatırlamış olabilir ki onun yeteneği Ozan'dan da fazla. Fiziksel yetersizlikleri falan ayrı mesele de alınabilecek bir risk.Ozan'ın sorunu kafadaydı. Parayı erken yaşta bulunca saldı, tekrar yeteneklerini ve potansiyelini hatırlayınca yükseldi.
Salih'in ise olacağı bu kadar. İtalya ligi kendisine büyük kaldı, İsviçre de bile pek fazla sivrilemedi. Anadolu takımları için iyi, büyük takımlar için rotasyon oyuncusu kalitesinde. Akbaba, Alanya'dan 14 gol 6 asistle gelmişti yanılmıyorsam
Emre Akbaba ve Ömer Bayram’ın sözleşmelerini kim uzatmak istiyorsa, maaşlarını kendi cebinden ödesin. Daha yetenekli ve daha ucuza alabileceğin milyon tane adam bulursun.