Ptt geçen sene de yendi bizi bu sene de bu takımdan bu sene pek bişey beklemeyin
İlkin hoca ile kavga etmiş söylentileri var. Bilgisi olan?
Kerem Övet youtube yayınında kadro dışı kaldığını Eczacı ve Vakıfın imza attırmak için hazır beklediğini söyledi. Bu hafta da Orkun Darnel konuk olacak programlarına.Ben burada İlkin yerine hocayı yollarım kenarda eller cepte beklemekten başka bir iş yaptığı yok.Tartışmışlar PTT maçında, twitter'da birisi kadro dışı falan dedi ama değil sanırım
Kerem Övet youtube yayınında kadro dışı kaldığını Eczacı ve Vakıfın imza attırmak için hazır beklediğini söyledi. Bu hafta da Orkun Darnel konuk olacak programlarına.Ben burada İlkin yerine hocayı yollarım kenarda eller cepte beklemekten başka bir iş yaptığı yok.
Önceki yönetim dönemleriinde eşi şube sorumlusuydu. Voleybol şubesinde transferler yapılmış olabilir ama bundan sonrası da yönetim yapacağı aksiyonlarla şubeyi düzene sokabilir.Hala görevde olması bile yeteri kadar büyük sorun E kazığı sağlam yere bağlamış
Hadi abi ya Eczacı ile Vakıf sıradaymış. Senede 3 set oynar iki takımda da.Kerem Övet youtube yayınında kadro dışı kaldığını Eczacı ve Vakıfın imza attırmak için hazır beklediğini söyledi. Bu hafta da Orkun Darnel konuk olacak programlarına.Ben burada İlkin yerine hocayı yollarım kenarda eller cepte beklemekten başka bir iş yaptığı yok.
Hadi abi ya Eczacı ile Vakıf sıradaymış. Senede 3 set oynar iki takımda da.
Bizim hocayla gelişmek başka Eczacı veya Vakıfta gelişmek başka.Hadi abi ya Eczacı ile Vakıf sıradaymış. Senede 3 set oynar iki takımda da.
Şubenin hedefi bir şekilde kendisini ilk 4 e atmak. Olmuyorsa da canları sağ olsun.
Böyle olunca ne Ataman Güneyligil gider ne de ekstra bir şey olur.
Bu sene kurulan takımın çok dalgalı performansları olacak. Bu hafta PTT’ye yenildi haftaya atıyorum THY’yi yenecek.
Bu şube de bir yapılanmaya gidilmeli. Elinde İlkin gibi bir değer var bu gidişle onu da yakın zamanda rakip takımlarda izleriz.