Karşıyakanın forumlarında suan ne yazılıyor acep
Turnuvadan önce hepsi ''easy win, sıra bu kupada ehehe'' falan yazmışlar.
Karşıyakanın forumlarında suan ne yazılıyor acep
Bende baktim şimdi kimisi merdivenler yüzünden diyor kimisi tokatlandık bunları izlemek eğlence yahuTurnuvadan önce hepsi ''easy win, sıra bu kupada ehehe'' falan yazmışlar.
Bost'un an itibarıyla beklentilerin altında kalmasının bana göre birkaç sebebi olabilir:
1- Moncao da M.Knight ve R.Gray gibi topa yön veren 2 kısayla paylaşıyordu topu. Bu durum Bost'un topu daha az domine etmesini ve haliyle daha seçerek oynamasını sağlıyordu. Eğer problemlerden birisi buysa Melo'nun dönüşüyle Bost'un performansı da yükseltebilir.
2- Sahadaki tavırları ve vücut dili bana biraz oynadığı maçları küçümsüyormuş izlenimi verdi. Geçen sene oynadığı takımın çıktığı seviyeye göre daha düşük seviyelere gelmesi ve nihayetinde hazırlık maçları oynanması kendisinin sahada large takılmasına sebep olabilir. Eğer sorunlardan biri buysa işler sıkıya geldiğinde yine toparlayacaktır.
3- E.Memnun, Bost ve Purcell'e açık çek vermiş durumda. 1'e 5 hücum edip istedikleri kadar saçma tercihlerde bulunabiliyorlar. E.Memnun geçen sene takımın başına geçtikten sonra da P.Jackson ve Crawford'a aynı açık çeki vermişti. Ancak Jackson ve Crawford rahatlıkla Euroleague'de oynayacak hücum kalitesine sahipler ve Bost ile Purcell'e göre hücum kalitelileri çok yukarda. Bu şekilde devam edecekse Memnun ciddi hata yapar.
Ben ilk 2 maddenin etkisi olsa da 3. maddenin en ağır basan olduğunu düşünüyorum. E.Memnun'un Bost'u biraz dizginlemesi gerek. Melo'nun gelişi ister istemez Bost'u biraz daha dengeleyecektir ama Bost'un daha oturaklı oynaması için coach müdahalesi şart. Hatta aynı şey Purcell için de geçerli. Bu 2 arkadaş savruk hücum ile hızlı hücumu ayırt edeceklerse bu coach müdahalesiyle olur
Yalnız Eray inanılmaz savunma yapıyor, atletizmi bence bayağı iyi.Göksenin Eray İle gidemeyiz.
Kravis yerine daha iyisini bulursak tadından yenmez.
Kenanı kaçırmasak iyimiş diyorum Erayı gördükçe.
Oyun kurucudan ben savunma beklemem.Yalnız Eray inanılmaz savunma yapıyor, atletizmi bence bayağı iyi.
Bizim takım savunma ya dayalı hücum takımı. Geçen yıl guardlar savunma yapmadiginda ne hale düştüğümüzü gördük. De colo ağırlığını koyamadı.,bu maçtaOyun kurucudan ben savunma beklemem.
Set oynatsın oyunu yönlendirsin
Daha geçen sezon bizim guardların yanından vızır vızır geçerek ne hale düşürdüler bizi her maçta. Tepeden delindin mi geçmiş olsun. Oldukça hatalı bir ifade.Oyun kurucudan ben savunma beklemem.
Set oynatsın oyunu yönlendirsin
İfade?Daha geçen sezon bizim guardların yanından vızır vızır geçerek ne hale düşürdüler bizi her maçta. Tepeden delindin mi geçmiş olsun. Oldukça hatalı bir ifade.
Çekmece maçında oynayacak mı?Melo başlamış idmanlara.
Çekmece maçında oynayacak mı?