• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Hazırlık Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Fatih Bulut
Maç programı belli oldu.E9o05uOXoAgHz6n.jpg

Yabancı takımla hazırlık maçımız yok mu?

Chelsea Dungee ile alakalı bilgi sahibi olan var mı?! Hiç istatistiği yok, muhtemel takımında hiç süre almıyor. Bizim teknik ekip ne bekliyor acaba kendisinden ve nasil bir katkı verebilecek?!

Emlak Konut ve Kayseri ile oynadık iki maçı da kazandık. Yabancılarımızdan Anete ile Tina oynadı.
Çarşamba İzmit'te hazırlık turnuvası başlıyor.

Maç kadromuz.İzmit Belediyesi Facebook hesabından canlı yayınlanacak.İzmit-Bursa maçı oradan yayınlandı.

Maç kadrosu.jpg

Bayağı iyi mücadele ediyor takım.

Son düzenleme:
Melise maşallah. Merve savaşçı. Krasjnk Pota altı canavarı. Steinberga profesyonel. Sude hırslı.

Tbf sitesine girince güncel maç listesi ve maçlardaki istatistikleri görebiliyorduk.Dünden beri sıkıntı var sanırım.

cats.jpg

Galibiyetle devam ediyor. Melis Gülcan bu takımın yerli yıldızı. Heyecan veriyor.

Melis Gülcan maşallah diyorum en iyi Türk oyuncumuz.

Kadın Basketbol takımımızın Beşiktaş HDİ Sigorta ile oynadığı hazırlık maçı 82-82 berabere sonuçlandı.

⭐ Yeni transferimiz Chelsea Dungee karşılaşmayı 28 Sayı, 9 Ribaund, 2 Asist, 2 Top Çalma ile tamamladı. https://t.co/42mHtOb6Xy

Bu kadar eleştirilen oyuncunun bu istatistikleri yapması şaşırtıcı hic izleyemedim bu ablamızdan ya ejderha çıkar yada balon gibi uçar gider

Fener maçında izledik kendisini. Hiç bir konuda ışık vermemişti. Ama hala WNBA de nasıl 5.sıradan seçildi anlayamadım.
Umarım fener maçı istisnadır da, takıma beklenen hücum katkısını verir.

edit: yanlış başlık

Geri