2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Benim tek derdim kombine olacak mı? Bari şunu açıklayın yahu.

TBF’nin sezon biter bitmez yaptığı %50 kapasite açıklamasının bir hükmü yok vakalar giderek artıyor sezon başladığında en iyi olasılık sadece aşısını tammalamış olanları %50 kapasite ile alırlar.Kışın ne olur daha da meçhul kombine çıkmaz büyük olasılık Efes çıkarmıyor mesela çıksa bile destek olsun diye almayacaksanız almak pek mantıklı değil.

Transfer konusunda da artık bir tık acele etmek gerekmiyor mu yeni kurulan bir takım olacak sezon öncesi hazırlık dönemi de önemli değil mi BCL’de ilk grup 6 maç birinci olmakla ikinci olmak arasında da fark bar adaptasyon süreci diye 2 yenilgi ile başlarsan işler karışır.Bir sonraki pazartesi antremanlar başlar herhalde beşe beşte oynayacak tek bir 4 numara bile yok şu an.En azından Sadık mı gelecek Mert mi yerli 4 ile yabancı 4 hal edilirse Okben de geldi ise 2 tane tam takım çıkacak oyuncu olur kadroda
 
Son düzenleme:
Abi kombine olma ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu anlamak için resmi açıklamayı beklemeye çok da gerek yok zaten. Vaka sayıları uçmuş gitmiş. Yaz bitince yine muhtemelen aynı teraneye döneceğiz.
 
Nasıl eleştiriyorsak, profesyonel adımlar atılmaya devam edildikçe alkışlamasını da biliriz. Umarım bu adım başlangıç olur ve 1 hafta içinde bütün yapı açığa dökülür.
Ülkenin durumu ortada, döviz uçmuş gitmiş, bu şartlarda yatırım yapmak hele ki geliri az olan bir branşta kolay değil.
Ancak senin ezeli rakibin, öyle ya da böyle kaynak bulup ciddi yatırımlar yapıyorsa; sen de bulmalısın.
Burak Başkan, aslında hedefi kendi yükseltti vaatleriyle. Şu an vaatlerin yerine gelme zamanı. Vakit kaybetmeden atılan adımlar sonucu ilk alkışlayan da , burada bu işe gerçekten gönül veren biz Galatasaray Basketbol sevdalıları oluruz.
 
Akoon Purcell Boston formasıyla çok iyi bir yaz ligi maçı oynadı. Gerçekten bu kadar bağıra bağıra ihtiyaç olan bir oyuncu olmamıştı daha önce :)
 
2. başkan basketbolda da transferlerin açıklanacağını söyledi. Gerçi idari ekip yavaş yavaş açıklanıyorken çok zor bir tahmin değil ancak somut bir gelişme diyelim.
 
Tofaş, Devon-Akoon Purcell'le yollarını ayırdığını açıklamış. Tofaş istikrarlı takımdır, iyi sezon geçiren yabancılarını kolay kolay bırakmaz.

Bu kadar iyi bir sezon geçirdikten sonra Purcell'i neden bıraktılar acaba? Ya oyuncu NBA istiyor ya da farklı problemler olabilir
 
18 gün sonra hazırlık maçları başlıyor.Sadece 2 yabancı açıkladık.Kravish de açıklanırsa 3.Başka haber de çıkmadı.3 yabancı daha almalıyız.Ne zaman kimi alacağız muamma.
 

Üst