2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ben de onu yazacaktım öneri olarak ama hücum kısmında bazen ciddi anlamda mala bağlıyordu. Gerçi Fener çok kötü olduğu için de öyle olabilir.

Şutu olmayan uzun alırsak hücum tarafında pek verim almamız zor olur kısalar pek pick&roll temelli değil. ha melo dün biraz becerdi bu işi ege devrilmeyi bilse. Daçkada çok fark yarattı ama yüksek seviyede sırıttı. bize ilaç olabilir ya
 
Bana göre zaten şu aşamada; savunması iyi, ribaunt ve blok tehdidi olan, uçan kaçan , görenin kolay turnike atamayacağı bir adam daha elzem. Johnny Hamilton da bizi bu anlamda tatmin edebilecek bir isim. Zaten p&r devrilmelerinde güçlü bitirmede sıkıntı yaşamaz. Hücum yönünde Bost, Melo, Blackshear, DAP gibi adamlar var zaten. O yüzden ortalama üstü bir hücumcu aramaya da gerek yok diye düşünüyorum. Zira takım sene başından beri 90+ ortalama ile sayı yiyor. Okey atıyoruz da, atamadığımız zaman da kaybediyoruz dünkü gibi. 70-80 atarak da kazanmayı becermemiz lazım. Çok sayı yiyoruz, çok...
 
Dünü biraz ekstra görüyorum ben. Belli başlı hatalarımız vardı ama acayip acayip üçlükler yedik. Berkay el üstü attı, Baygül el üstü attı Erkan'ın acayip üçlüğü falan. Bu arada Erkan'ı acilen çözmemiz lazım gelecek yıl için. Tam oyuncu olmuş.
 
Dünkü maçta ''lan oğlum Galatasaray formasını sen kendin yırttın'' diye bağırdıkları kimdi ? Erkan mıydı ? Son yıllarda pek takip edemedim basketbol takımını.
 
Geçen yıl NBA'de süre bulup, bu yıl sezona takım bulamadan giren ya da anlaşmaları devam etmesine rağmen serbest bırakılan uzunlar :

Aron Baynes (35)
Jordan Bell (26)
Bismack Biyombo (29)
DeMarcus Cousins (31)
Marc Gasol (36)
Harry Giles (23)
John Henson (31)
Mfiondu Kabengele (24)
Luke Kornet (26)
Meyers Leonard (29)
Jahlil Okafor (26)
Daniel Oturu (22)
Norvel Pelle (28)
Michael Beasley (32)
Jarrell Brantley (25)
Marquese Chriss (24)
Gary Clark (27)
Mamadi Diakite (24)
Wenyen Gabriel (24)
Freddie Gillespie (24)
Ersan Ilyasova (34)
T.J. Leaf (24)
Juwan Morgan (24)
Patrick Patterson (32)
Reggie Perry (21)
Jontay Porter (22)
Mike Scott (33)
Chris Silva (25)
Anthony Tolliver (35)
D.J. Wilson (25)
 
Paok ve Efes maçları sonrası mutlaka takviye olacaktır. 6. Adam olarak yabancı oyuncu alınacak. Özellikle Paok deplasmanı reaksiyon açısından çok önemli. 0-2 ile başlayacak PAOK. Mutlaka galip gelmek isteyecekler. Olası mağlubiyet 6. Adam transferini hızlandırır.
 
Paok ve Efes maçları sonrası mutlaka takviye olacaktır. 6. Adam olarak yabancı oyuncu alınacak. Özellikle Paok deplasmanı reaksiyon açısından çok önemli. 0-2 ile başlayacak PAOK. Mutlaka galip gelmek isteyecekler. Olası mağlubiyet 6. Adam transferini hızlandırır.
Bu iki maçı da kazanamayız. Şimdiden alsınlar işte.
 
Ekrem Hoca ''48 saatte 2 zorlu deplasmana gideceğiz, hazırlanmamız lazım'' dediğinde; ''bahaneye şimdiden başladı'' mesajları vardı. Birincisini başarıyla atlattı, inanıyorum ki ikincisinden de galibiyetle dönecek.
 
Ben bi taraftar olarak , bu takımın bazı oyuncularına şimdiden göz konulduğunu görebiliyorum. Umarım yönetim de bunu görebilip bütçe planlamasını şimdiden tasarlamaya başlamıştır. Zira bizim asıl sınavımız yaz mevsimi. Eğer son 4 yıldaki gibi parlatıp , satıp yeni takımlar kuracaksak geçmiş olsun, at çöpe şubeyi. Eğer bütçe artırıp kadroyu koruyup bir de transfer takviyesi yapacaksak, bravo. Zaten olması gereken de bu.
 
J.Morgan ve E.Terry ile ilgilendiğimiz haberi çıkmış. İki isme de tamamım. Terry sertlik problemini çözer hatta direk ihtiyacımız olan profil. ancak hücumda kısıtlı

Morgan'ın savunma katkısı Terry kadar olmasa da Kravish'ten net daha sert ve oyunun iki tarafında da ortalama üstü katkı verecek bir adam. Geçen senenin diğer Eurocup finalisti Kazan'daydı
 
Son düzenleme:

Üst