2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Işıl-Pelin-Eda

Ogunbowale/Sabrina lonescu/Hartley(Fransa)/Yvonne Anderson(Sırbistan)/Ben Abdelkader(Belçika)-Sude

Dewanna Bonner(Makedonya)/Gabby Williams(Fransa)/Zellous(Hırvatistan)/Alsyha Clark(İsrail)-Melis Gülcan

Napheesa Collier/Katie Samuelson(Britanya)/Amanda Zahui(İsveç)-Tilbe

Brionna Jones/Teaira McCowan/Elizabeth Williams-Lara Sanders/Nevin Nevlin
 
Yeni yönetimin ilk işi Işıl Alben'i tekrar takıma kazandırmak olmalı. Işıl'ın ölüsü bile basketbolu bırakana kadar her türlü bu takımda oynar ve oynatır. Yanında Tilbe de olursa tadından yenmez.

Asena denen arkadaşı sakın bir daha bu kulüpten içeri sokmayın. Nerde ne yaparsa yapsın ama bizden uzak olsun.

Yabancı seçimlerini bütçe belli eder. Ama mutlaka bir devşirme alalım.
 
Gizem Başaran ve Gizem Yavuz yazılmış bir yerde. Gerçekleşirse Gizem Yavuz'a sevinirim. Ben genel kanının aksine Asena'yı da çok seviyorum, yapabildikleri ve yapamadıkları çok net bir oyuncu, yanındakilere göre takımda tutulabilir ancak Gizem Yavuz gelirse net upgrade olur. Yerli uzun lazım ama Gizem Başaran ne katacak takıma, Hülya'yı falan bile tercih ederim kendisine. Q geldiğinde fiziken dipteydi, o halden alıp final serisinde takımın en iyisi noktasına getirmişken takımda tutmak çok önemliydi. Çukurova söylentisi çıktı galiba, umarım doğru değildir. Işıl ya da Tilbe'den en az birisini de takıma katmak yerli rotasyonu için önemli. Yerli rotasyonu olarak Pelin - Işıl - Gizem Yavuz 3'lüsünden minimum ikisi + Tilbe + Q + gençler olsa güzel olur. Yabancı olarak da Zahui'yi takımda görebilmeyi çok isterim.
 
Her şeyden evvel, öncelikle Galatasaray'ımızın bu işe gönül koyan bir yönetime ihtiyacı var. Düşünsenize, basketbolu seven ve geliştirmek isteyen bir yönetimi... Zaten öyle bir yönetime eğer sahip olursak, burada verilen tavsiyelerden çok daha ilerisini ve fazlasını görebilecek derecede liyakat sahibi insanlar yönetecektir bu şubeyi. Benim şahsen bütün umudum budur!..
 
Lamı cimi yok. Yeni gelecek yönetim kadın basketbola önem veriyorum diyorsa hemen Işıl'ı alıp getirsin. Sonrasına bakılır.
 
Yabanci yabanci yabanci Elit yabanci lazim
SKYLER SMITH
BRENNA STWART
JEWELL LOYD
TIANNA HAWKINS
TIFFANY HAYES
 

Üst