2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Gizem - Pelin
Riquna - Sude
X - Melis
Anete - Meltem
Jovanovic - Gizem olacak gibi kadromuz.

Gelecek son yabancı da önemli ama bence kötü bir kadro değil. Yerli olarak Işıl ve Tilbe'yi herkes istiyor da en azından bu sene olmayacak. Onlar harici de alabileceğimiz en iyi yerlileri aldık bence.

Riquna sıkıntılı bir isim ama orada da iş koça düşüyor. Motive olursa takımı taşıyabilecek bir isim. Anete'nin kalmasını da istiyorduk. Jovanovic de bence gayet başarılı bir transfer. Hem bu sayede alacağımız son yabancı da kıta dışı olabilecek. Hayırlısı bakalım.
 
Bayan basketbolu geçtiğimiz sezon çok takip edemedim.Şu ana kadar anlaştığımız söylenen isimler eski güçlü günlerimize döndürür mü bizi yoksa yine “çok iyi mücadele,bravo kızlar” tadında bir sezon mu geçiririz ?
 
Sosyal medyada da böyle yorumlar görüyorum. Herkes bizi Mayıs 2014'te sanıyor herhalde. Eskisi kadar iyi ve tanınır bir basketbol takımımız yok. Basketbolu zerre umursamayan üyelerin ve taraftarların olduğu bir takıma (bizim dışımızda kaç GS taraftarı kadın basket transferlerini falan tartışıyor); diğer ülkeler yavaş yavaş covidi atlatırken günde 60 bin vaka açıklayan bir ülkeye hangi yıldız oyuncu gelmek istesin?

Vasatmış, bizim seviyemizde değilmiş, katılmıyorum. Hiçbir şey sahaya çıkmadan belli olmaz. Steinberga'ya da burun kıvrılmıştı, ama bugün kadın hepimizin değerlisi oldu. Sabır gösterip, takımın gidişatını görüp, ona göre durum değerlendirmesi yapmalıyız. Buraya transfer olan oyuncu elbette kulübün sosyal medya hesaplarındaki yorumları okuyacaktır. Kendisi hakkında "çöp, vasat, bizim seviyemizde değil" gibi yorumlar gördüğünde neden takımı umursasın ki?
 
Kadroyu beğenmeyenler mutlaka olacaktır. Zaten herkesi memnun etmek mümkün değil fakat bir gerçek var ki bu kadro geçen seneden çok daha iyi bir kadro. Biz kadroyu sezon boyunca korumayı başaralım bakarız ne olacağına.
 

Üst