2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sezon ortası bizden ayrılan Bella Alarie Girona ile anlaşmış, Meltem de gidici Riquina garanti anlaşmış görünüyoruz Anete,Pelin devam.
 
Son düzenleme:
RW - Gizem Y.
C.Dungee - Pelin
Anete Steinb - Melis G. - Sude Y.
Yerli_Devşirme(4)- Yabancı(PF)
Tina Kraj. - Gizem B.
Yabancı kontenjanı kıta dışı ve içi lig için dolmuş oldu, Yine kadro kalitesi olarak hüsran bir sezona başlangıç yabancı tercihleri bu sene de ucuz ligde iş görebilecek olanlar tercih edilmiş görünüyor. 4'te yine sıkıntı var L.Sanders olursa bir nebze sıkıntı azalır ama 2 iyi oyuncu lazım.
 
Yeni yabancilarin videolarina biraz baktim.
Top ellerine yakisiyor.Riquna vede Chelsea iceri drivelari gayet iyi.Tina ile Mercedes kalirsa tadindan yenmez.

Sonrasinda takima winner lazim kim olur bilmem
Yasi gelmis Agustus mu? Alba mi
 
Aldığımız Amerikalıların denk geldiğimde maçlarını izliyorum, özellikle Riquna'yi takip ediyorum. Riquna 20 uzeri dakikalar oynuyor kenardan gelerek, 9 sayı ortalaması var, fena gitmiyor, takım için de önemli bir parça. OGM'den biliyoruz nasıl basketbol oynadığını, açıkçası en önemli mesele onunla nasıl savunma yapacağımız!

C.Dungee de neredeyse hiç sure almıyor takımında, bir iki maçına denk geldim fakat oyuna bile girmedi, toplamda (13 maçta) 5 sayısı yok henüz. Koca bir soru işareti!! Görünen o ki; yine sezon içinde birileri gelecek gidecek gibi eğer doğru dokunuşlar sezon öncesi yapılmazsa.

Yani artık Kadın takımına da bir el atılması gerekiyor, tamamen meydanı FB'ye bıraktılar. Yapılan yanlış kadronun düzeltme maliyeti oldukça fazla oluyor, hem ligde/Avrupa'da puan tablosuna yansıyor hem de bütçenin dışına çıkılıyor maalesef. Erkek takımında geçen sene yaşadığımız oyuncu sirkülasyonunu Kadınlarda da fazlasıyla yaşadık son yıllarda. Bu sene umarım farklı olur, daha dirençli bir takım kurulur...
 
Tilbe mutlaka tekrar takıma kazandırılmalı. Tilbe'ye takımda ihtiyaç var. Gizem Yavuz sakatlıktan dönüp gelinceye kadar onun işini görecek yerli bir oyun kurucuya da ihtiyaç var. Geçen yıl Asena hiç olmadı. Savunmada iyi ancak gerekli yerlerde hiç sayı atamadı neredeyse. Zaten başka bir takıma transfer oldu. C . Dungee şu an için kapalı kutu. B.Hartley gibi bir oyuncuya çok ihtiyacımız olacak gibi.
 

Üst