2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yönetici Bikem Kanık'ın arkadası falan mı direkt hoşgeldin yazmış Twitter'da. Kerem Tunçeri'ye, Zeytingöz'e bir retwit bile yapmamış mesela
 
Düşündürücü.

Çok fazla üzülen olduğunu sanmıyorum. Yıllardır Altyapı milli takımlarını ahbap çavuş ilişkileriyle oluşturup bir çok çocuğun hakkını yedi...İnşallah yerine gelen hakkedene hakkettiğini verir...
 
Madem bir Genel Koordinatör lazım Müge Erdem'i getir oraya. Senelerdir emek veriyor ve kulübün bütün dinamiklerini biliyor. Zeynepgül'ü de altına alırsın. Ne alaka böyle şimdi? Hangi torpil bu?
 
Bikem Kanık lisenin 87 mezunu Orhun Ene kaç mezunu direkt bulamadım ama Daron Acemoğlu ile sınıf arkadası imiş Daron bey 86 mezunu Demek ki muhtemelen bir dönem kıdemlisi yani Orhun bey Bikem hanımın ayrıca aktif basketbol oynarken okulu uzattı ise aynı sene mezunu falan olabilirler. Ayrıca Bikem hanım İÜ İngilizce İktisat mezunymuş Orhun Ene'de aynı bölümüde bir süre okumuş ama tamamlayamamış. Bu arada bunların hiç birini Twitterda sıra dışı bulduğum hoşgeldin mesajını okumadan önce biliyor değildim. Hayat ilginç tesadüflerle dolu tabi. Gerçi Zeynepgül hanım da 86 mezunymuş zaten.
 
TBF'den aldığı maaşın iki katını Galatasaray'dan alacak kadar ne özelliği var Zeynepgül hanımın? Mesela Müge Erdem'den neyi daha iyi yapabilir?
 

Üst