• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Draft edildi diye hatırlıyorum Andrew ondan öyle yazmıştım kontrol etmedim Aaron sakat olmasa Ennis yerine harika olurdu.
aynen draft edildi o 44.sıradan. nbadraft.net değerleri vs de aaron'dan biraz daha iyiydi
Neyse sonuç olarak ikisi de şu ana kadar pek beklentileri karşılamadı diyebiliriz sanırım.

Bu arada telekom'un yabancıları baya iyi gibi duruyor. Erdem Can ilk başantrenörlük deneyiminde başarılı olacak gibi duruyor.

Ayrıca Andrew'in Nba'de 145 maçı var. Aaron'un 35..
145 maçta ortalama 20 dakika süre almış 7 sayı ortalaması var. Büyük ihtimalle sakatlık etkilemiştir onu yoksa merkezefendi'ye filan düşmezdi diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Telekom’da Jones gelecek sene Euroleague yapabilir.

Telekom Karşıyaka ve Tofaş yerli pazarında geç kaldılar onun handikapını yaşıyorlar. Telekom ve Karşıyaka kalan bütçeyi yabancılara aktardı bu sayede.

Sakatlıklar bir çok iyi oyuncuyu çaptan düşürdü Aaron Harrison Purcell J.Blackmon Tolga Geçim vb. Tolga umarım biraz olsun toparlanır Tofaş 'ta.

aynen draft edildi o 44.sıradan. nbadraft.net değerleri vs de aaron'dan biraz daha iyiydi
Neyse sonuç olarak ikisi de şu ana kadar pek beklentileri karşılamadı diyebiliriz sanırım.

Bu arada telekom'un yabancıları baya iyi gibi duruyor. Erdem Can ilk başantrenörlük deneyiminde başarılı olacak gibi duruyor.

Ayrıca Andrew'in Nba'de 145 maçı var. Aaron'un 35..
145 maçta ortalama 20 dakika süre almış 7 sayı ortalaması var. Büyük ihtimalle sakatlık etkilemiştir onu yoksa merkezefendi'ye filan düşmezdi diye tahmin ediyorum.

Andrew Harrison'un hemen arkasından Norman Powell seçilmiş. Şimdi Harrison ayda 15 bin Dolara Merkezefendi Denizli Basket'te kümede kalma savaşı verirken Norman Powell 1,5 yıl önce aldığı kontratla 2026'ya kadar toplam 90 Milyon Dolar kazanacak. 2019 NBA şampiyonluğu da cabası. İlginç bir durum.

Telekom’da Jones gelecek sene Euroleague yapabilir.
Jerian Grant benim çok beğendiğim bir oyuncu ciddi kalite katıyor.
Axel Bouteille çok iyi ve bence de Jones'un geleceği parlak

Bu arada telekom'un bütçesini bilen var mı? bizimkine yakındır diye tahmin ediyorum

Bahcesehir Bursa muazzam mac oluyor.

Telekomdaki Jones buyuk bir sakatlik falan yasamazsa gelecek sezon Euroleague yapar gibi.
Erdem Can’da biyigini keserse onu acik gibi.

Bence de Jones gelecek sene yüksek ihtimalle Euroleague yapar. Bu arada Beşiktaş-Telekom maçını izliyorum. Usher da iyi oyuncuymuş.

Merkezefendi'deki heidegger bana eski oyuncumuz taylor rochestie'yı hatırlattı. andrew ise aynı aaron gibi sakin ve topla oynamayı seven bir oyuncu gibi görünüyor ama tabanı belli gibi. merkezefendi'de oynamasına şaşırmadım bu haliyle. angola'da ise verimli olacak gibi, özellikle savunma tarafında.

Jordan usher'daki potansiyel baya büyük 3 numara'da şut,atletizm,topu yere vurabilmesi çok önemli özellikler. Avrupa'da az bulunur böyle oyuncular.Seneye bizde belki 6. Yabancı olarak pistiolis elinde izlemek harika olur.
Gelişim gösterirse oyun bilgisi anlamında ,zaten bizde çok kalmaz.

Jordan usher'daki potansiyel baya büyük 3 numara'da şut,atletizm,topu yere vurabilmesi çok önemli özellikler. Avrupa'da az bulunur böyle oyuncular.Seneye bizde belki 6. Yabancı olarak pistiolis elinde izlemek harika olur.
Gelişim gösterirse oyun bilgisi anlamında ,zaten bizde çok kalmaz.
Ligimizde böyle isimlerin gelişimini takip etmekte fayda var. bazen kaçan balıklar büyük oluyor.

Ismail Cem Ulusoy muazzam top oynuyor bugun.Bitime 6 dakika kala 13 asisti var.

Bir insan etrafını hem Dunston hem Zizic çevrelemişken potayı bile görme fırsatı yokken çemberi zorlar mı ya ?

Raymar Morgan kadar bencil,egosu şişik adam yok.

Efes’in yabancilariyla yerlileri arasindaki ucurum feci dengesizlik yaratiyor rotasyonda.

Efes’in yabancilariyla yerlileri arasindaki ucurum feci dengesizlik yaratiyor rotasyonda.
Efes yerli konusunda sadece kökenine bakıyor zaten. Türk olması yeterli 🙂 şaka bi yana bence üzerine düşünülmesi gereken bir konu Efes için.

Morgan degil Konya,Petkim ..2.ligde oynayamaz. Bu oyuncuyu zamaninda takima kazandiralara guzel sozlerle selam!

Efes yerli konusunda sadece kökenine bakıyor zaten. Türk olması yeterli 🙂 şaka bi yana bence üzerine düşünülmesi gereken bir konu Efes için.
Bu yerli rotasyonu yuzunden onemli yabanci oyuncularini cogu macta dinlendiremiyorlar.Sezonun ilerleyen bolumlerinde mac takvimi iyice yogunlastiginda ciddi bir sikinti bu.

Bu yerli rotasyonu yuzunden onemli yabanci oyuncularini cogu macta dinlendiremiyorlar.Sezonun ilerleyen bolumlerinde mac takvimi iyice yogunlastiginda ciddi bir sikinti bu.
Aynen öyle. Micic yerine İsaiah 'ı beklerdim bugün. Polonara' ya da yer verirdim ben olsam.

Denizli 17 sayi geriden gelip Besiktas’i yendi.Son anlar inanilmazdi.Besiktas ciddi takviyeler yapmazsa bu sezon kume duser.

Geri