2022-2023 Basketbol Süper Ligi

KSK Berkan Durmaz ile 2 yıllık yeni sözleşme için anlaşmış.Bostaymis demek geçen sezonu pek iyi gecirmese de dar yerli piyasinda önemli halen.
 
Evet FB için ikonik bir oyuncu ve karakterdi. Hatta oraya yaraşır şekilde karaktersizlik de gösterdi. Birçok büyük maçı da kazandırmıştır. Fakat aynı zamanda büyük de bir loser oldu. Kazandırdığı bir Avrupa kupası olmadığı gibi en kritik finallerde de hep takımını eksik bıraktı. Ya sakatlandı ya oyundan atıldı ya da 1/10 serbest atış attı. Şans mıdır bilmem ama özelikle son sezonlarda hep en kritik yerlerde takımı eksik bıraktı. Bir yere kadar taşıyan ama sonrasında kaybolan oyuncu oldu. Obra döneminde koç onu biraz adam edip dizginlemeyi başarsa da; yıllar geçtikçe ileri gideceğine geri gitti karakter anlamında. Şimdi Avrupa'daki performansını merakla bekliyorum. Özellikle Barcelona gibi öğütücü, zor bir takımın çehresini nasıl değiştireceğini merak ediyorum.
 
KSK Errick Mccollum ve Tomas Akyazıliyi açıkladı.Hadi 35 yaşındaki Mccollum'u ikna etmeye etmek için 2 yıllık kontrat verdin de Akyazili ile 3 yıllık kontrat nedir. Ufuk Sarıca 2 yıl sut atmayı öğretip üçüncü yıl kaymağını yiyecek herhalde. Mert Celeb'i de Konya"nin elinden yine son anda aldılar deniyor ama bakalım.
 
Angel Delgado Karşıyaka resmilesmis. Nasıl oyuncu
Takip ettiğim bir oyuncuydu şutu vs yok ama kuvvetli dominant bir boyalı alan oyuncusu patlayıcı kuvveti iyi.

Bütçeyi lafta degil icraatta artıran Antep ve Bursa öne çıkıyor. Antep az öz transfer yaptı Muhsin Metin Can Öğüt Birkan yabancı seçimleri genelde isabetli çıkıyor nerden baksan nba oyuncusu Dotson.
 

Üst