normalde Efes mağlup olunca aşırı keyif alırım valla, fener nefretimi beşe katlar efes nefretim. ama harbiden felaket durumdalar, kayıtsız kalmak zor. fenerlileri mutlu etme hoca, toparla kendini.
Thompson’ın 16 asistide kariyer rekorudur herhalde.Giedraitis'in 17 ribaunt almasıyla Efes'in 32 ribaunt alması arasında pinpon topu gibi gidip geliyor benim aklım. Çıkamadım buradan.
Zamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.Costello’da 2014 Kevin Love gibi bu aksam..
Evet o donem cok iyi yabancilar almistik.Harrison,Hayes,Whittington,Poythress,Zach Auguste gibi bizden gidip Euroleague’de boy gosteren oyuncularimiz olmustu.Zamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.
Ertuğrul Erdoğan iyi oyuncu seçiyordu bizdeki döneminde. Oyuncuları Ertuğrul erdoğana seçtirip, pistiolise coaching yaptırabilsek daha iyi durumda olabilirdik))
Sene sonu scouting ve hücum koçu lazım bizim staffaZamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.
Ertuğrul Erdoğan iyi oyuncu seçiyordu bizdeki döneminde. Oyuncuları Ertuğrul erdoğana seçtirip, pistiolise coaching yaptırabilsek daha iyi durumda olabilirdik))
Zamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.