• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Euroleague

Ya nefret etme noktasinda oldugum tek basketbolcu olsa da Melih’in sutorlugunun geldigi nokta cok iyi.Atiyor abi herif.Tamam Avrupa’nin en elit sutorleri arasina girmez ama Fb’nin en onemli bench silahi.
Şu andaki formuyla Melihten iyi 3 şutör yok bence Euroleague de. Carroll gibi oynuyor resmen.

Fenerbahce icin Itoudis piyangodan cikan buyuk ikramiye gibi oldu Rusya’daki malum durumlardan dolayi.Euroleague’in en iyi 3-4 kocundan birine sahipler su an.Kadrolari bana gore cok sikintili bir kadro olsa da koc etkisiyle herseyi yapabilecek bir takim goruntusu veriyorlar.Tabi ki daha cok erken sezonun 3’te 1i bile bitmedi daha ama su anki goruntuye bakarsak Itoudis Djordjevic’e gore baya sey katmis takima.

Fenerbahce icin Itoudis piyangodan cikan buyuk ikramiye gibi oldu Rusya’daki malum durumlardan dolayi.Euroleague’in en iyi 3-4 kocundan birine sahipler su an.Kadrolari bana gore cok sikintili bir kadro olsa da koc etkisiyle herseyi yapabilecek bir takim goruntusu veriyorlar.Tabi ki daha cok erken sezonun 3’te 1i bile bitmedi daha ama su anki goruntuye bakarsak Itoudis Djordjevic’e gore baya sey katmis takima.

Evet, katılıyorum. Itoudis tüm oyunculardan maksimum verim alıyor bu sezon. Calathes bile adamın elinde başka bir oyuncuya evrildi. Fenerbahçe için büyük şans.

İki loserı bir araya getirip ilk kez farklı bir şey deniyorlar. Belki bu sefer tutar. Ama normal sezonda full çeksen bile playoff turu geldiğinde hiçbir şeyin önemi kalmıyor tabii ki.

Rusya’daki malum durumlar geçen sene FB'nin oldukça aleyhine oldu. Baya bir galibiyeti silindi.

Bu sene ise dediğiniz gibi lehine oldu. Ayrıca Efes için de Clyburn piyangosu oldu. Zira savaş olmasa asla bırakmazdım demişti.

Nerden bakarsak bakalım Polonora'dan vazgeçip yerine Hayes hamlesi takdiri hak ediyor. Neticede kimse bu hamleyi doğru bulmamıştı. Herkes Fener'in o pozisyonda güç kaybettiği gibi rakibi Efes'e avantaj verdiğini düşünüyordu
Eurobasket 2022’de Sırbistan’ı eleyen Italya takımında kilit oyunculardan biri olan bu oyuncunun özellikle son periyodda arka arkaya attığı 8 sayı maci kopartmisti. Efes'te yanlis oyun duzeninde oynatiliyor. Yani bu su demek, A isimli oyuncuyu CSKA'da dogru oynatirsan ciddi verimler alabilecegin gibi, ayni oyuncuyu Olympiacos'ta farkli bir oyun yapisinda oynatip verimsiz kalmasi kacinilmaz olabilir.

Eurobasket 2022’de Sırbistan’ı eleyen Italya takımında kilit oyunculardan biri olan bu oyuncunun özellikle son periyodda arka arkaya attığı 8 sayı maci kopartmisti. Efes'te yanlis oyun duzeninde oynatiliyor. Yani bu su demek, A isimli oyuncuyu CSKA'da dogru oynatirsan ciddi verimler alabilecegin gibi, ayni oyuncuyu Olympiacos'ta farkli bir oyun yapisinda oynatip verimsiz kalmasi kacinilmaz olabilir.
Örneğin Vesely....
Örneğin Calathes....

Evet, katılıyorum. Itoudis tüm oyunculardan maksimum verim alıyor bu sezon. Calathes bile adamın elinde başka bir oyuncuya evrildi. Fenerbahçe için büyük şans.
Calathes zaten iyi adamdı, ama Saras ın elinde sönmüştü. Zaten Saras ile parlayan kaç oyuncu var ki...

Efes' in Zizic' ten çıkma planları var, 5 numara bakıyorlar. İlk hedefleri Nba.

Efes'in mevcut yerli kalitesi ve 4 numara eksikliği düşünüldüğünde Sadık Efes'in aradığı oyuncu olabilir. Bence vakit kaybetmeden Sadık ile sözleşme uzatılmalı. En azından 1 yıl daha kalsın.

Sadik karsiligi takasta Bugrahan ve Yigitcan’i verseler cevabiniz ne olurdu Efes’e ? :)

Ben kabul ederdim.

Fb’nin oynadigi asiri duzenli basketbol canimi sikiyor acikcasi.Hic beklemezdim kendi adima bunu Fb’den.

Monaco senin de oynayacagin topa tukureyim ya.Elindeki kadroya bak oynadigin topa bak valla ayip ya.

Sasa Obradovic : Beyler topu Mike James’e atin,Mike James sen de ucluk at.

Mike James çok ilginç oyuncu. En olmadık şutları sokuyor ama en kolay şutları atamıyor. Bize transfer olsa yorumunuz ne olurdu? Sevinir miydiniz yoksa acaba mı derdiniz?

Mike James defol ya.2 serbest atis kacirip 1 top kaybi yapma luksun yok senin son 2 dakikada

Geri