Arroyo
0
Rezillik.Bu sezon genel kurulda bütçe de onaylanmadığı için ne yazık ki transferler yapılamadı.
Rezillik.Bu sezon genel kurulda bütçe de onaylanmadığı için ne yazık ki transferler yapılamadı.
İranlı bir pasör çaprazı cekicegiz herhalde kardeşim . Oyuncu yok piyasadaHarika transfer. valla çok şaşırdım sharifiyi almamıza. servisleri olsun smaçları olsun bayağı iyidir.
sharifiyi bursa ve spor totoda izledim, ikisinde de smaçör oynamıştı. piyasaya maalesef geç girdiğimiz için iyi oyuncularımızı kaybettik. şimdi de iş yapacak çapraz bulmak zor. voleybol piyasası maalesef böyle. hızlı davranıp hızlıca kadronuzu oluşturmanız gerekiyor.İranlı bir pasör çaprazı cekicegiz herhalde kardeşim . Oyuncu yok piyasada
Aynen katılıyorum Kardeşim.sharifiyi bursa ve spor totoda izledim, ikisinde de smaçör oynamıştı. piyasaya maalesef geç girdiğimiz için iyi oyuncularımızı kaybettik. şimdi de iş yapacak çapraz bulmak zor. voleybol piyasası maalesef böyle. hızlı davranıp hızlıca kadronuzu oluşturmanız gerekiyor.