• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Hem en değerli oyuncularımızı kaybettik hem de transfere geç girdik. selçuk abiye bile burun kıvıramam bu sezon.

Erkek Voleybol | Takım antrenörlüğü için Hakan Özkan ismini duydum. Umarım doğru değildir. (Galatasaray Amatör Branşlar)

Bir tane iyi bir yabancı antrenör gelmedi şu voleybol takımına

GALATASARAY Erkek voleybol 22/23

🏐PASÖRLER▶Selçuk Keskin ,Orçun Ergün

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI▶ Selim Kalaycı ? Thomas Edgar

🏐SMAÇÖRLER▶ Yasin Aydın , Melih Sıratca , Morteza Sharifi , Onur Günaydı.

🏐ORTA OYUNCULAR ▶ Hakkı Çapkınoğlu , Oğuzhan Karasu , Aykut Acar , (?)

🏐LİBEROLAR
▶ Beytullah Hatipoğlu, (?)

🎬BAŞ ANTRENÖR▶ Umut Çakır .

Son düzenleme:
Erkek Voleybol | Yedek pasör için Orçun Ergün düşünülüyor. (Galatasaray amatör branşlar)

Yerli kadromuz yine lig için iyidir ama bu saatten sonra çekeceğimiz yabancıların kalitesi ne olur bilemem. ziraat, fenerbahçe ve halkbank güçlü girecek sezona. mesela halkbank dünyanın en iyi çaprazlarından nimiri falan almış. fenerde kabuk değiştirip iyi isimler aldı, arkasın yerli kadrosu ligin en iyisi. biz ise ilk 4 dışı kalacağız büyük ihtimalle, ilk 8 içinde barınmaya çalışan bir ekiple sezonu tamamlarız. 2018-2021 arasındaki fırsatı kaçırdık. arkas ve halkbank en zayıf dönemlerini yaşarken ve biz yatırımı yükseltmişken sadece 1 türkiye kupasıyla yetindik. bu sezonların ekmeğini fenerbahçe ve ziraat yedi ki fenerbahçe ve ziraatta bizden güçlü değillerdi. bu sezonlar arası şampiyon ligine katılamamak da ayrı bir başarısızlıktı.

Oğuzhan karusu ile anlaştık. boştaydı ve bize orta lazımdı ki alabileceğimiz en iyi ortayı aldık şu şartlarda.

Ertuğrul Gazi Altekma ya gitmişti geri alsak bu dönemde iş yapabilir. Yabancı Pasör Çaprazı olacak muhtemelen çok geç kaldık

Galatasaray HDI sigorta Başarılı pasör Orçun Ergün'u Kadrosuna kattı . (Gazetemintonette)

Burada çok geniş kadromuz vardı ama çoğunu kaybettik. Elimizde çok iyi isimler kalmadı. Tıpkı diğer branşlarda olduğu gibi transferde geride kaldık. Umarım 5-8 arasında bitiririz de bir sonraki sene Avrupa için şansımız olur. Ama işimiz zor açıkçası. Piyasada oyuncu kalmadı. Valla Selçuk Keskin'e bile sevinir hale geldik. Üzücü.

Yabancı oyuncu olarak geçen isim varmı acaba

Harika transfer. valla çok şaşırdım sharifiyi almamıza. servisleri olsun smaçları olsun bayağı iyidir.

Harika transfer. valla çok şaşırdım sharifiyi almamıza. servisleri olsun smaçları olsun bayağı iyidir.
İranlı bir pasör çaprazı cekicegiz herhalde kardeşim . Oyuncu yok piyasada

İranlı bir pasör çaprazı cekicegiz herhalde kardeşim . Oyuncu yok piyasada
sharifiyi bursa ve spor totoda izledim, ikisinde de smaçör oynamıştı. piyasaya maalesef geç girdiğimiz için iyi oyuncularımızı kaybettik. şimdi de iş yapacak çapraz bulmak zor. voleybol piyasası maalesef böyle. hızlı davranıp hızlıca kadronuzu oluşturmanız gerekiyor.

sharifiyi bursa ve spor totoda izledim, ikisinde de smaçör oynamıştı. piyasaya maalesef geç girdiğimiz için iyi oyuncularımızı kaybettik. şimdi de iş yapacak çapraz bulmak zor. voleybol piyasası maalesef böyle. hızlı davranıp hızlıca kadronuzu oluşturmanız gerekiyor.
Aynen katılıyorum Kardeşim.

Geri