En basta Okan Buruk Hocamiz ve teknik ekipteki diger hocalarimiz,sonrasinda basta Icardi,Torreira,Kerem,Nelsson,Abdulkerim ve Boey olmak uzere butun oyuncularimizi,baskanimiz Dursun Ozbek ve Erden Timur basta olmak uzere tum yonetim kurulumuzu tebrik ediyor ve kendilerine tesekkur ediyorum.
Gecen sezon 13. olan bir takimi devralan bu yonetim neredeyse sifirdan ust duzey bir takim kurarak basina da Okan Buruk’u getirdi.Okan Buruk sifirdan kurulan bu kadroyla maksimum derecede iyi bir sezon gecirdi.Her takimi en az 1 kere yendi ve 17’de 16lik bir seri yapti.Futbolcularimiz cogu macta ust duzey konsantrasyon ve istekle oynayip kalitelerini sahaya yansitarak vura vura sampiyon oldu.
Butun sampiyonluklar degerlidir ancak bu sampiyonluk benim icin en degerli 3-4 sampiyonlugumuz arasina girer.Butun sezon yasadigimiz hakem skandallari,Pfdk’nin sacma sapan sevkleri,basin ve medyadaki Fbli parali askerler ve bunlarin disinda yasadigimiz deprem felaketinde kaybettigimiz Galatasarayli kardeslerimiz,abilerimiz,ablalarimiz da dusunuldugunde cok onemli bir sampiyonluk.
Ligdeki her takimi en az 1 kere yenen,ezeli rakibini sahasinda ezerek onlarin kimyasini tamamen bozan takimimiz aslinda Ocak ayinda bu sampiyonlugu kimseye vermeyecegini acik acik gosterdi.Hic suphem yoktu.Yaklasik 1 bucuk aylik deprem arasindan sonra bir de takimimizin bay gectigi haftalar da cok oldugu icin ritim kaybi yasadik.Tabi ki bu da cok normal bir durumdu.2020’deki pandemi oncesi ve sonrasi Galatasaray’a baktiginizda bu dedigimin ne kadar dogru oldugu da ortaya cikiyor.Fatih Terim gibi tecrubeli bir hoca bile pandemi sonrasi dususun onune gecemedi ve tepe taklak gittik.Bu dusunuldugunde Okan Buruk’un basardigi isin ne kadar buyuk oldugunu fark etmek cok kolay oluyor.
Cumhuriyetimizin 100. yilinda Yuce Ataturk’umuzun yattigi sehirde sampiyonlugu ilan etmek bu sezon icin cok guzel bir denk gelis oldu.
Iyi ki Galatasarayliyiz,iyi ki varsin Galatasaray !