2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Okan Buruk'u getirsinler önce. Yine yabancı teknik direktör peşine düşüp vakit kaybetmesinler. Zaten sırf Torrent'e en az 2 milyon avro ödenecek bir de yabancı ile uğraşmasınlar. Okan'ın kendini kanıtlama hedefi var. Bir de iki gazeteciye yemek ısmarlar altını oydurtmaz.
 
fb aldi basini gidiyor, bu yaslilarda pilav gunu,yok soyle boyle.zaten gram akillari var onuda abuk sabuk yerde kullanmalar...Bu sene futbol takimindan cacik olmaz.
 
Bana kalırsa yapılanmayı 2023 sonrasına göre yapmalıyız, zaten önümüzdeki bir yılda ülkede ne olacağı belli değil çok fazla gaza gelmemek gerekiyor. Fb ve Ts arasında geçen bir sezon olacak gibi duruyor. Avrupadan cebimize bir para gelmeyecek sezonda Marcao-Kerem i 35-40 a okutmamız lazım. Her oyuncunun yeri dolar Nelson ise Dünya Kupası oynayacağı için bence elimizde tutmalıyız. Hoca içinde normalde Rose isterim ama bu ekonomide Türk hocaya gitmek daha mantıklı.
 
Rose teklifi kabul etmemis.

Elit seviyede yada A Plus seviyede Hoca getiremicez avrupali sanirim

Okan Buruk hayirli olsun
 
2 senedir inanılmaz şeyler oluyor, artık bilerek bu klubün zarara girmesini, başarısız olmasını isteyenler bir şekilde yönetime geliyor ve komplo kuruyorlar diye düşünüyorum ciddi ciddi. Baba mazbatayı aldınız, göreve başladınız, zaten adaylık sürecinde bu teknik direktörlük vs mevzularını bitirmeniz gerekiyordu, neyi bekliyorsunuz? Bizim daha hoca belli değil, Fener Trabzon besıktas neredeyse transferi bitirdi. Biz ne zaman göreceğiz transferlerin kampa yetiştiğini? Resmen izliyoruz, geçen sene kapında yattı gedson almadın, şimdi aynı şeyleri umut bozokta yaşayacağız. Bedava denayer İstanbul’da onu da kaptırırsın besıktasa. Bizim en büyük düşmanımız kendimiziz bunu net olarak anladım artık.
 
Marco Rose ufak capli bir arastirma yapsa , bizim teklifimizi kabul etmemesi gerekir.Dogru olani yapmistir. Sensibile,Campos tan bilgi almasi yeter. Yasananlari en iyi onlar anlatir. Okan Buruk gelsin,yanina 2. 3.ligden adamlari alalim ( basketboldaki Sinan Saglam,Yunus Emre gibi ) oylesine klup takilsin kafasian gore.
 
İbre #thelastdance dogru kaymaya basladı.
Bence dogru karar olur Nihat Abileri,Yardimcilari,Baykanin olmadigi bir Tff olucak.


Kurularrinda istafasi geliyor.

Son Dans neden olmasin
 
Fatih Terim aynı idareciler başta iken de şampiyon oldu ne olacak? Evet geçen sezon aleyhimize çok işler döndü lakin Terim'den, futbolculara Avrupa'da ki konstrasyon bir kaç maç hariç hiç bir maçta yoktu. Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtaki oyun ve sonraki lig maçındaki oyun arasında dağlar kadar fark vardı.
Bu sebeple Terim'i seven biri gider artık bırakın der. Sadece yaşla ilgilide değil kavga edecek yer arıyor. Arda için yönetimle kavga etti unutmayın.
 
Hâlâ Terim diyen varsa, kesinlikle Galatasaray’ın iyiliğini düşünmüyordur. Ya art niyetlidir, ya menfaât peşindedir. Yeter! Kulübü çiftliğe çevirdiniz, yeter!
 
Benim adayim yabanci olacaksa Mancini - Marco Rose, Turk olacaksa tabiki Imparator olur. Okan Buruk gelecegine, Hikmet Karaman gelsin daha iyi. Herkese ok derim Okan Buruk haric. Okan Buruk gelirse o kenardaki winnersizlik durusu ile ligin ilk 5 haftasinda 2 yenilgi , 1 beraberlik alip 10.siralarda oluruz. Burasi ne Akhisar,ne Rize ne de yobaz destekli basaksehir! Bu arada Balotelli ise kesin bu takima transfer edilmeli. Artik yeter... Melo,Balotelli gibi isyan eden , tribunleri costuran gaza getiren , formasini yirtan adamlara ihtiyac var. Icine kapanik adamlardan biktim ( Morutan,Boey vs)
 
Fatih Terim’i cok seven bir Gsli olarak su donemde Hocanin teknik direktor olarak gelmesini dogru bulmuyorum ve istemiyorum acikcasi.Kendine de bize de yazik olur gibi duruyor.Bu kadar alternatif varken ve yonetim de paramiz var derken gidip yine ayni kisir donguye girersek ne degismis olacak ki Burak Elmas doneminden ?
Marco Rose,Gallardo,Fonseca gibi adamlari getirmek icin sartlari zorlarsin eger olmuyorsa yerli olarak Okan Buruk’u getirip yoluna bakarsin.Beklenti bu Gsnin iyiligini isteyen bircok Galatasaraylida.
 
Arkadaşlar ligin başlayıp başlamayacagi bile belli değil para toplamaya çalışıyor yönetim eğer para bulunursa temmuz başı gibi antrenör gelir transferler de bayram sonrası muhtemelen geçen sene yapılan zaman gibi olur diye düşünüyorum bu tüm şubeler için geçerli bulunamazsa zaten geçmiş olsun kulübün mal varlıklarına el konulmuş olur ki muhtemelen ligler oynanmaz bakıp göreceğiz
 
Satmayacağız, kadroyu kuvvetlendirmek için transfer yapacağız demişti seçim öncesi. 25 milyon euro da kasa kolaylığı ile geliyordu. GÖRECEĞİZ!
 
Benim zamanında Bruma ve poldiyi satıp üzerine bir miktar para koyup latolevicci,maicon hariç nokta transferler yapan ve 2 sezonda 4 kupa aldığımız pandemi olmasa belki üç sene üst üste şampiyon yapacak kadro iskeleti kuran adamdan umudum var açıkçası.
 
Son düzenleme:

Üst