2022-2023 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

U13 Erkek Altyapi Hocasini getirip basa getirirsen olacagi buydu.

Yine sacma sapan bir kadroyla cikmis. AS kalecimizi yedek birkamis.

Zaten Kadin Futboldan ve Dijital-Espor subelerinden sorumlu olan yöneticimiz Emir Arali hic begenmiyorum. Iki Bransdada dibe vurmus durumdayiz
 
Kadın futbol.Rakip 5 yabancı ile mücadele ediyor sen ise 3.Yabancıların kenarda.U12 gibi alt yaş kategorilerinde,küçük çocuklara antrenörlük yapan ismi yeni açılan kadın futbol şubesine hoca yapıyorsun.Zaten bu şubelerde ne yönetici var ne ilgilenen
 
Bu takim normal sezonu nasil lider bitirmis ? Bir de 15 puan fark atmisiz Fb’ye.Gercekten inanilmaz kotu bir takimimiz var.Hayretler icerisindeyim nasil lider olmusuz.Normal sezonu izlemedim bu arada hic.
 
Sezon geneline baktığımızda fb’yi rahat geçeriz diye düşünüyordum. Zaten tek tük zirveye oynadığımız branş var. Yakışmadı bu sonuç. Yazık. Sadece erkek futbol kulübüyüz.
 
Son düzenleme:
Malesef elendik.
Her iki maçta da topa hakim olan ve rakibe oyun kurma şansı dahi vermeyen bir Galatasaray vardı. Rakibimiz fb ise anti futbol oynayarak sadece uzun top ve kontra atak futboluyla bizi eledi malesef.
İlk yarıda pas ile oyun kurmanın işe yaramadığı görüp uzun top ile oyunu rakip alana yıktık. Faullerden çok sayıda duran top kazandık ve gollerimiz de 2 duran top sayesinde geldi.
Yerli oyuncu kalitesi olarak çok iyi olan takımımız malesef yabancı oyuncu kalitesinde çok geride kaldı.
Yapacak bir şey yok.
Yeni sezona daha iyi kadro ve daha iyi bir antrenör gerekiyor.
 

Üst