Logan Eggleston

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, tecrübeli smaçör Logan Eggleston’ı kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 2000 doğumlu, 185 boyundaki Amerikalı oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

2018 yılından beri mezun olduğu Texas Üniversitesi’nin formasını terleten başarılı oyuncu, NCAA Kolej Ligi’nin son şampiyonu olan ekibin kadrosunda yer alarak yılın en değerli oyuncu seçilmişti.

Logan Eggleston’a kulübümüze hoş geldin der, başarılar dileriz.
 
Henüz ilk profesyonel maçı belki çok erken konuşmak için ama, Logan maalesef çok zayıf manşet, vasat seviyede blok ve vasat altı bir bitiricilikte bir oyuncu izlenimini verdi bana. Hani uyumdur, formdur, kilo fazlasıdır ne ise onlar düzelse bile takım adına fark yaratacağını sanmıyorum. Nitekim Kuzeyboru, Logan Egglstone'daki madeni bulunca 3. setten itibaren tamamen onun üzerine oynadı, manşette ilk karşılama hatalarını, pasöre topu çıkaramama ve akabinde zayıf hücumlar ile devam edince Ataman hoca dayanamadı ve 4. seti de kaybetmeyelim diye Sude ile değişti. Ne önde ne de arkada oynarken de atletizm açısından da pek fark yaratacak görünmüyor. Belki bir kaç sene içerisinde ligin iyi smaçörlerinden biri olur ama an itibariyle bizim takım seviyesinin çok çok uzağında.
 
Son düzenleme:
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, tecrübeli smaçör Logan Eggleston’ın sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyonu kullandı.



Logan Eggleston, 2023-2024 sezonunda da Galatasaray forması ile mücadele edecek.

2021-2022 sezonunun ara döneminde kulübümüze transfer olan 2000 doğumlu Amerikalı oyuncu, daha önce Texas Üniversitesi’nin formasını terletmişti.

Oyuncumuzun sarı kırmızılı forma altında başarı bir yıl geçirmesini dileriz.
 
Pan Amerika kupasında mücadele eden Amerika Milli Takımında (B takımı sayılabilir) yer alan Logan Eggleston mükemmel sayılabilecek bir performans göstererek, başarılı bir sezon açılışı gerçekleştirdi. İlk maçta Costa Rica'yı 3-0 ile geçen Amerika Milli Takımındaki oyuncu performansları aşağıdaki gibidir.

Points
Taylor Mims: 13k (.379), 4b 13 Kills 4 Blocks
Logan Eggleston: 13k (.276), 1a 13 Kills 1 Ace
Danielle Hart: 8k (.750), 3b, 2a 8 Kills 3 Blocks 2 Ace
Simone Lee: 7k (.875), 1b 7 Kills 1 Block
Serena Gray: 5k (.714) 5 Kills
Brooke Nuneviller: 4k (.273), 1b, 2a 4 Kills 1 Block 2 Ace

Digs
Zoe Fleck 12, Taylor Mims 10, Logan Eggleston 10, Sydney Hilley 10, Brooke Nuneviller 4, Simone Lee 2

Passing (excellent %)
Logan: 70% (1 error/10 attempts)
Brooke: 59% (0 errors/17 attempts)
Simone: 38% (0 errors/8 attempts)
Zoe: 60% (0 errors/5 attempts)

Logan'ın en zayıf noktası olarak tanımlanan servis karşılama konusundaki soru işaretlerini azaltacak bir performans. Ayrıca savunmada 10 dig, atletik performansının ve mücadele gücünün, bir hayli arttığına işaret ediyor. Tabii ki sonraki maçlar ve dünya'nın en zor liglerinden kabul edilen Sultanlar ligi'ndeki performansı belirleyici olacak. Herşeye rağmen, özetle çok iyi başladı. Devamını turnuva boyunca ve takımımızda görmek dilekleriyle.

Brook'un bu maçtaki preformansına da bakıldığında, Nilüfer karşısındaki yenilgilerimizdeki kenar yönetimin nasıl uyuduğunu hatırlamak, her seferinde kanıma dokunuyor.

Önceden, takımımızda görmeyi arzuladığım Danielle Hart (MB) ve Zoe Fleck (Libero) da bu takıma renk kattı. Sarıyer'İn yeni transferi Simone Lee de kadroda.
Bu yıl ligimiz çok renkli geçecek. Kafamdaki önemli soru işareti, U21de MVP seçilen Özge Aslanalp ve U19 da takımın Vargası sayılabilecek Beren konusunda hatalı bir transfer politikası yürütülüp yürütülmediğidir.
 

Üst