biz bütçe artsın diyince millet sanıyor ki 15-20 koyalım istiyoruz. hayır öyle bir şey istemiyoruz. Galatasaray Spor kulübü, erkek basketbol takımına 7-8 milyon, kadın basketbol takımına da 1.5 milyon koyabilmeli. spor kulubu olmanın gerekliliklerini yerine getirmeli ve yarıştığı kulvarlarda yarışmacı olup en yükseği hedefleyebilmeli. biz kadın basketbolda kaç senedir şampiyon hayali kuramiyoruz. kurmuyoruz değil kuramiyoruz çünkü hayal kurduracak bir para konmuyor ortaya. erkek basketbola hiç girmiyorum bile. son 3 senede 2 kez küme düşme korkusu yaşadık. bütçe artsın dediğimizde "20 milyon mu harcayalim" gibi komik savunmalar yapan birine basit gelebilir 3 senede 2 kez küme düşmenin kıyısından dönmek. bana basit gelmiyor aksine utanç verici geliyor.
ya her seyi geçtim siz nasıl sindiriyorsunuz ya Galatasaray'ın isminin böyle ele eteğe dusmesini? nasıl içiniz rahat ediyor bunlar yaşanırken? ezeli rakibiniz her kulvarda yarışmacıyken siz küme düşmeme yarısına giriyosunuz yada ittir kaktır final yaptığınız şubede de finalde toplam 70 sayı fark yiyorsunuz. nasıl sindiriyorsunuz bunu mesela ben sindiremiyorum maç izlerken üzüntüden kafayı yiyorum. siz nasıl üzülmeyip her sene 20 milyon mu harcayalim tarzında bir savunma yapıyorsunuz vallahi inanılmaz.