Şu Blackshear'ı tutmayı başarsaydık geçen senenin üzerine koyup devam ediyoruz diyebilirdim. Ama onun kaybı büyük oldu. Acaba hala bir şekilde tutma şansımız olur mu?
Burası ayrı bir konu. Ben eldeki bütçeye göre yorum yaptım.
Toplam bütçenin Efes’te oynayan bir oyuncunun aldığı yıllık ücret olduğu yerde alınan oyuncuların kötü olmadığını söylüyorum 3 m dolara zirveye oynamak istiyorsan Zaten risk almak zorundasın burada yazan herkes zaten bütçe doğrultusunda transferlere yorum yapıyor takımın bütçesi 10-15 olsa bu yapılan eleştiriler normal maalesef bir bütçe gerçeği varCem Karaca’nın şarkısında geçen sözleri hatırlıyorum her sezon başı.. Sanki bizim takım için yazılmış:
“Yol dediğin yol gibi
Ulaşmalı bir yere
Biz dön baba dönelim
Geliyoz aynı yere
Bu döngü kısır döngü
Başı var da sonu yok
Dönüyom dönemiyom
Sonunda bir çıkış yok”
Morgan sağlıklı dönerse, Yunus Emre gerekli katkıyı verirse, Mahir faul problemine girmezse, balık kavağa çıkarsa vs. Yine bir sürü risk, yine bir sürü kumar. Şans yüzümüze gülüp tutarsa da “demek ki bu kadar bütçe yeterli, fazlasına gerek yok” diyebilmek için hazırda bekleyen vasat sevici zihniyet. Bazı şeyler değişmiyor. Evet evet hedef Euroleague!
Eldeki bütçenin geçtiğimiz seneye göre yüksek olduğunu varsayarsak ki açıklamalar o yönde, bu daha vahim. Ya tutarsa yabancılara ve Anadolu kulüplerinin bile ilk tercihi olmayan yerlilere bu bütçeyi dökersek, bitmişiz biz. Pistiolis' in şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek istemiyordum açıkçası bu sene. Neyse, hayırlısı artık.
Hayır.Șu an etmiyor.Pardon o zaman . Floyd'u da takip ediyor mu
Hocam ona bakarsan Ndour da bu sene aman aman bir performans vermedi. Blackshear okey ama Morganın durumuna bakmak lazım. Eğer iyi durumdaysa katkı verir, ki gerekli sağlık kontrollerinden geçmiştir.Lasme ile Morgan'ın durumu bir mi ? Sakatlanıp nadasa yatan adamla ceza alan adam kıyaslanamaz bile. Floyd ocak ayında 3-4 maçlık performansı dışında bu sene ne yapmış ?
Sadece çok basit bir soru soracağım buradaki arkadaşlara : Karşınıza bir teklif gelse ''Ndour-Blackshear - Morgan-Floyd'' ikilisinden birini seçin dense ne dersiniz ? Cevap bariz şekilde ortada sanırım...
Lasme ile Morgan'ın durumu bir mi ? Sakatlanıp nadasa yatan adamla ceza alan adam kıyaslanamaz bile. Floyd ocak ayında 3-4 maçlık performansı dışında bu sene ne yapmış ?
Sadece çok basit bir soru soracağım buradaki arkadaşlara : Karşınıza bir teklif gelse ''Ndour-Blackshear - Morgan-Floyd'' ikilisinden birini seçin dense ne dersiniz ? Cevap bariz şekilde ortada sanırım...
Kravish- ndour veya morgan-floyd kıyaslaması daha doğru olurLasme ile Morgan'ın durumu bir mi ? Sakatlanıp nadasa yatan adamla ceza alan adam kıyaslanamaz bile. Floyd ocak ayında 3-4 maçlık performansı dışında bu sene ne yapmış ?
Bütçeni adam gibi arttırırsan risk almak zorunda kalmazsın. Ya da bütçene göre hedef koyacaksın. Senin bütçen kadar bir oyuncuya para veren takıma rakip demeyeceksin o zaman. EL’den falan bahsetmeyeceksin. Her branşta şampiyonluk diye sallamaya, yalana dolana gerek yok.Toplam bütçenin Efes’te oynayan bir oyuncunun aldığı yıllık ücret olduğu yerde alınan oyuncuların kötü olmadığını söylüyorum 3 m dolara zirveye oynamak istiyorsan Zaten risk almak zorundasın burada yazan herkes zaten bütçe doğrultusunda transferlere yorum yapıyor takımın bütçesi 10-15 olsa bu yapılan eleştiriler normal maalesef bir bütçe gerçeği var
Hocam ona bakarsan Ndour da bu sene aman aman bir performans vermedi. Blackshear okey ama Morganın durumuna bakmak lazım. Eğer iyi durumdaysa katkı verir, ki gerekli sağlık kontrollerinden geçmiştir.
Lasme ile Morgan'ın durumu bir mi ? Sakatlanıp nadasa yatan adamla ceza alan adam kıyaslanamaz bile. Floyd ocak ayında 3-4 maçlık performansı dışında bu sene ne yapmış ?
Kravish- ndour veya morgan-floyd kıyaslaması daha doğru olur
Bu doğru örnek değil ama. Ndour-Kravish / Morgan-Floyd kıyaslaması yapabiliriz. Ben her türlü 2'yi seçerim.
Morgan'ın durumundan dolayı riskli bir seçim olduğunu gerçeğini bilerek.
6. yabancı olacaksa çok sıkıntı bir durum değil Muhammed bu zarı atmak.Abi tamam da hangi sakatlık kumarımız tutmuş son 10 yıldır ? Ki bu bütçelerde bu lüksü olmayan bir takım olarak inat ediyoruz.