Fb Marina Maljkovic’i getirdigini acikladi.İlginc
Işıl Tilbe Jelena'yı kesin almaya çalışır.Fb Marina Maljkovic’i getirdigini acikladi.İlginc
İsil hayatta gitmez ama ondan eminim.Işıl Tilbe Jelena'yı kesin almaya çalışır.
Marina Işıla tapıyordu. Işılı çok zorlar kesin de Işıl gider mi bilmem.İsil hayatta gitmez ama ondan eminim.
Ben hic ihtimal vermiyorum ya.İsil’a guvenim sonsuz o konuda.Hic bir sporcu icin kolay kolay demem bunu ama İsil’a cok guveniyorum.Marina Işıla tapıyordu. Işılı çok zorlar kesin de Işıl gider mi bilmem.
Galatasaray çok değerini bildi çünkü Işılın haklısın.Galatasaray için sembol bir isim olan ve üstelik kariyerinin de sonuna yaklaşmış bir Işıl'ın Fenerbahçe'ye gitmesini beklemek en hafif tabirle fantastik bir düşünce olur. Fenerbahçe elbette ister ama Işıl bu midesizliği yapacak biri değil.
Bu kupayı alamamamızdaki en büyük eksik Işıl gibi bir karakterdir senelerdir. Maljkovic'in çok istediğini duyduk ve teklif de yapılacak.Fb, Işıl’a teklif götürmeye cüret bile edemez.
Totti’nin Lazio’ya gitmesi daha olasıdır.
Yapın tabi teklif. Gelirse ben de Fenerli olurum o kadar iddialıyım.Bu kupayı alamamamızdaki en büyük eksik Işıl gibi bir karakterdir senelerdir. Maljkovic'in çok istediğini duyduk ve teklif de yapılacak.
Teklif yapacak kadar yüzsüz bir camiasanız yapın bakalım, belki alırsınız…Bu kupayı alamamamızdaki en büyük eksik Işıl gibi bir karakterdir senelerdir. Maljkovic'in çok istediğini duyduk ve teklif de yapılacak.
Bekleyip göreceğiz neler olacğaını.Yapın tabi teklif. Gelirse ben de Fenerli olurum o kadar iddialıyım.
Işıl'ı istemek neden yüzsüzlük oluyor anlamadım?Teklif yapacak kadar yüzsüz bir camiasanız yapın bakalım, belki alırsınız…