• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Saçma sapan paralar konuşuluyor. Yerli oyuncular uçmuş kapıyı 800 den açıyor azcık eli top tutan.

Tilbe Şenyürek ile Merve Aydın şikecilere gidiyormuş.

Avrupa Sampiyonu Sirbistan Milli Takimindan 3 oyuncu + 1 tane Amerikali yildiz skorer getir yanina mevcut takimdan Turkleri ekle kimyayi boyle kur. Hoca'da Rus takimlarinin hocalarindan biri olabilir.

Avrupa Sampiyonu Sirbistan Milli Takimindan 3 oyuncu + 1 tane Amerikali yildiz skorer getir yanina mevcut takimdan Turkleri ekle kimyayi boyle kur. Hoca'da Rus takimlarinin hocalarindan biri olabilir.
Tamam 😁

Tilbe Şenyürek ile Merve Aydın şikecilere gidiyormuş.
Merve bizde yokluktan oynadı ve bizim sayemizde kendini gösterdi. Kimse ilgilenmiyordu bile. Demek ki gram beyni yokmuş gitsin otursun orda.

Merve bizde yokluktan oynadı ve bizim sayemizde kendini gösterdi. Kimse ilgilenmiyordu bile. Demek ki gram beyni yokmuş gitsin otursun orda.
Marina'nın her dönem yaptığı saçma transferlerden biri daha. Gittiğine pişman olacak.

Boşverin karşı yakayı biz ne yapıyoruz? yapacağız?? var mı tıkırtı?

Secim bekleniyor beklensinde

Mrs Ene beceriksiz Hanfendiye kalmasindansa Gec kalmayı tercih ederim

Şikeciler Tuğçe'yi kovmuş Neler oldu acaba da kaptanlarını kovdular.

Işıl-Tilbe'yi almak iyice şart oldu artık.

Mervenin gitmesi sorun olmaz bence, bizde önce çıkması çok normal, o rotasyonda kimi koysan zaten katkı verecekti.

Eda Şahin - Hatay.

Rus takımları yokken okkalı bir kadro kurulup şampiyonluk kovalanabilir.

Sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan İlayda Güner, Nesibe Aydın ile anlaştı. Yerlileri kaçırmaya devam

Tilbe Polonya'ya gitmiş.

Tilbe Fener'e gitse üzülürdüm oradan kovulmuştu adeta.Fakat Polonya'ya gidecekse Polkowice harici takım ile hedef belirleyemez.

İlaydayı ben de istemem.
Şu anda elimizde Sude ve Meltem var. Tilbeyi kaçırmak kötü oldu. Işılı mutlaka almalıyız ki hiç haber çıkmıyor kendisi ile ilgili. Galiba seçimi bekliyor.

İlaydayı ben de istemem.
Şu anda elimizde Sude ve Meltem var. Tilbeyi kaçırmak kötü oldu. Işılı mutlaka almalıyız ki hiç haber çıkmıyor kendisi ile ilgili. Galiba seçimi bekliyor.
Ben Işılın döneceğine inanıyorum bu sezon. 2-3 sezon oynayıp sonra jübilesini yapar.

Geri