Kim diyor?Tilbe Şenyürek ile Merve Aydın şikecilere gidiyormuş.
TamamAvrupa Sampiyonu Sirbistan Milli Takimindan 3 oyuncu + 1 tane Amerikali yildiz skorer getir yanina mevcut takimdan Turkleri ekle kimyayi boyle kur. Hoca'da Rus takimlarinin hocalarindan biri olabilir.
Merve bizde yokluktan oynadı ve bizim sayemizde kendini gösterdi. Kimse ilgilenmiyordu bile. Demek ki gram beyni yokmuş gitsin otursun orda.Tilbe Şenyürek ile Merve Aydın şikecilere gidiyormuş.
Marina'nın her dönem yaptığı saçma transferlerden biri daha. Gittiğine pişman olacak.Merve bizde yokluktan oynadı ve bizim sayemizde kendini gösterdi. Kimse ilgilenmiyordu bile. Demek ki gram beyni yokmuş gitsin otursun orda.
İlayda gelmesin zaten.Sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan İlayda Güner, Nesibe Aydın ile anlaştı. Yerlileri kaçırmaya devam
Ben Işılın döneceğine inanıyorum bu sezon. 2-3 sezon oynayıp sonra jübilesini yapar.İlaydayı ben de istemem.
Şu anda elimizde Sude ve Meltem var. Tilbeyi kaçırmak kötü oldu. Işılı mutlaka almalıyız ki hiç haber çıkmıyor kendisi ile ilgili. Galiba seçimi bekliyor.