2022-2023 Türkiye Süper Ligi

Fenerbahçe'liler isyan etmekte haklı. Çok kötü maç yönetti bu kansız. Şimdi geçmişte onu yaptı bunu yaptı deyip olayı akışına bırakmamak lazım. Ben Galatasaray yönetimi yerinde olsam beklenmeyeni yaparım ve bu adamın hakemliğini bitirilmesi için Fenerbahçe'ye destek olurum.

Şimdi susup bu herife bir şey olmazsa belki 3-5 hafta sonra belki 1 sezon sonra gelecek yine seni (ya da bir başkasını) doğrayacak. Adamın tüm hakemlik kariyeri bu skandallar üzerine kurulu zaten.
 
VAR baştan sona sıkıntı.Bem son 20 dk hariç maçı seyrettim,hakem maçı oynatmaya çalıştı, golü VAR iptal etti.Bence en büyük hatası Belhanda-Samet pozisyonuydu.Onda da VAR sormuştur ne gördün diye.Zaten hakemler rahat değil,her başı sıkışan hakemlere sallıyor. Sanki yönetici, hoca,oyuncuların her yaptığı doğru.Yine de bu hakem sıkıntılı ,bence artık maç alamaz.Ezikler zamanında hakem de insan hata yapar diye bildiri yayınlanınca tüm aglama haklarını kaybettiler:).Bu saatten sonra çok dikkatli olmalıyız artık bize tolerans göstermez kimse.Ben hocaya güveniyorum sakinligini korursa ,takımda da pek çirkef oyuncu yok, bir de bu hafta sonu kazanırsak yolumuz açık .
 
Fenerbahçe'liler isyan etmekte haklı. Çok kötü maç yönetti bu kansız. Şimdi geçmişte onu yaptı bunu yaptı deyip olayı akışına bırakmamak lazım. Ben Galatasaray yönetimi yerinde olsam beklenmeyeni yaparım ve bu adamın hakemliğini bitirilmesi için Fenerbahçe'ye destek olurum.

Şimdi susup bu herife bir şey olmazsa belki 3-5 hafta sonra belki 1 sezon sonra gelecek yine seni (ya da bir başkasını) doğrayacak. Adamın tüm hakemlik kariyeri bu skandallar üzerine kurulu zaten.

Normalde haklısın derdim ama daha maçtan sonra Sivasspor maçına atfen "Ofsaytımsı" cümlesini kullanan bir kulübe destek olmam.
 
Normalde haklısın derdim ama daha maçtan sonra Sivasspor maçına atfen "Ofsaytımsı" cümlesini kullanan bir kulübe destek olmam.
Kulübe destek olmak değil bu. Kangren olmuş bir uzuv var kesip atmak lazım. Kesip atmadıkça yarın bize olacak bu sefer aynı şeyleri biz söyleyeceğiz. Bu sefer karşı taraf ''zamanında bu olmuştu'' deyip kafasını kuma gömecek. Böyle bir kısır döngü devam edip duracak. Bu kafa ile bir şey değişmeyecek.
 
Bu ülkenin futbol iklimi kadar iğrenç çok az şey vardır heralde. Bence de kötü maç yönetti Palabıyık çünkü bu herifin kalibresi belli, beceremiyor böyle maçları yönetmeyi. Biz buna isyan ettiğimizde hakemler de insandır dediler alın size insan.
Medya da ise kafayı yemiş durumdalar ve Ali Palabıyık'ı dışarıda linç ettirecek kıvama getiriyorlar zaten akıl olarak geride bir milletiz en sonunda bir hakemi parçalayacak manyağın biri o zaman ne yapacaklar acaba. Bu kadar önemli bir şey değil spor ya bu Türk futbolun en büyük sorunu hakemler değil, basın ve yöneticiler.
 
Mevzu hakem değil ki ? Yok bunlara en baştan operasyon başlamış, mevzu daha büyükmüş. E 3 haftadır hakem eliyle haksız yere 9 puan almadın mı sen ? Ümraniye,Antalya maçları falan hakem ile galip gelinen maçlar olmadı mı ? Sen sahada top oynamazken hakem seni yarışın içine sokmadı mı ? Ne anlatıyorsun sen ne operasyonu ? 2 sayfa önceye açın bakın hepimiz yazdık burada o maçlardaki skandal hakem hatalarını. Fener'in 3 maçta 3 puan alması gerekirken nasıl mucize şekilde hakem ile 9 puan aldığını.
Dünkü maçı da izledim. 2-3 pozisyon dışında doğranan bir şey görmedim ben.
 
Mesela Halil Umut atanmış bizim Ts maçına. Hemen başlamış bizimkiler de sosyal medyada bize karşı yaptığı hataları paylaşmaya, yav kardeşim hakemsiz çıkılsın maça. Halil Umut olmaz X hakem olur bu sefer tamam diyip var hakemine bir bakarsın daha önceden takımına karşı hata bir yapmış hakem. Hakem az faul çalar bütün gece gri pozisyonların editi yapılır, çok faul çalsa bu sefer topun oyunda kalma süresi çok az diye haberler çıkar. Yani hakemler kötü ama taraftarlarda daha kötü olsun diye bir taraflarını yırtıyorlar.
 
Bazı sayfalar Fener,Konya maçına çıkmayacak diye yazıyor doğru mu ? :)

inşallah doğrudur. maça çıkmazlar hükmen yenilirler bizde puan farkını 3 maça çıkarırız :D Bundan sonra böyle. Alanya maçından sonra stad çıkışı moralsiz taraftarların videolarını paylaşıp dalga geçenler, Ali palabıyık-aşkın olayım editi yapanlar gözümün önünde alev alarak can verse üzerlerinden bir damla su dökmem sönsünler diye. ağlayana biberonunu verin, tartışmaya girip tadinizi kacirmayin. bunları adam yerine koyup kaale almayın. 10 sene olmuş 10 sene, 10 senedir bir tane lig şampiyonluğunu geçtim kupa sapı bile girmedi müzelerine. orta sıralarda dolaşan ama her 5 senede bir ilk 4 kovalayan Anadolu takımı gibi bir şey oldular, Sivasspor ve Konyaspor bile nezdimde daha ciddi rakip son sezonlarda. Kimse dönüp 5 senedir başarısız olmasına rağmen hakem ve 5 yıldız diyerek taraftarını uyutan başkanını eleştirmiyor. onlar eleştirmiyorsa sizde dalgaya vurup geçeceksiniz arkadaşlar bu kadar basit. konsantrasyon, devam.
 
Başakşehir , bir zamanlar süperstar adayı olarak gösterilen, Ferguson'ın takıma kattığı Adnan Janujaz'ı transfer etmiş. Yolu buraya kadar düşmüş adamın. Henüz 27 yaşında tabii. Belki bizim ligde etki bırakabilir. Onlar da bu hafta kaybetti. Haftanın kârlısı biz çıktık.
 
Bu sene şampiyon olan takım gelecek sene şampiyonlar liginde kaç ön eleme maçı oynayacak? Sezon ne zaman açılacak? Sezon eğer erken açılacaksa transferlerin zamanında bitirilmesi gerekiyor bence.
 
Bildigim birsey varsa o da Adana Demir’e verilen 2 penaltinin dogru oldugu ve Fb’nin iptal olan golunde dogru karar verildigidir.Penaltilari zaten tartismiyorum da golde Mert Hakan denen futbolcu musveddesinin elle oynadigi net goruluyor.
Fb’ye verilmeyen penalti deniyor Batshuayi’nin pozisyonunda.Yahu bunun aynisi hatta daha acigi herkesin diline doladigi Sivas-Gs macinda Nelsson’a yapildi ve verilmedi.Kimse de konusmadi bunu.Herkes algiyi Galatasaray’in aleyhine olacak yone cekti.
Nasil oluyor da hakem Fb’nin hakkini yemis oluyor veya berbat yonetim gostermis oluyor ? Ali Palabiyik kotu bir hakem degil kotu bir insan.Tetikcinin onde gideni.Bizi dogradigi ve Fb’yi kolladigi en az 4 mac sayarim.Biz zaten yeterince dudugu asilsin dedik.Onlar ise gulduler bize.Simdi dograndiklari herhangi bir konu yokken biz niye Ali Palabiyik dudugunu assin diyecegiz onu anlamadim.Biz zaten bunu senelerdir soyledik.Birakin simdi kendi pisliklerinde bogulsunlar,ne halleri varsa da gorsunler.Her konudan magduriyet yaratmaya calisan bu guruh goruyorum ki bizim “fazla sagduyulu” taraftarlarimizi da etkisi altina almis.Bunun adi objektiflik falan da degil.Bu basbaya biz tek basimiza beceremedik,Fb’nin yangini sayesinde Ali Palabiyik’i yiyelim demektir.Balik hafizali olmaya gerek yok,biz 2019’dan beri bu herifi zaten duduk astirmaya zorluyoruz.Bir daha zaten bu herifi bizim de Fb’nin de macina vermezler.O yuzden “sagduyulu” tavirlari salalim da her konuda magduriyet kasan bu guruhu kendi savunduklari ama bugun (herhangi birsey olmamasina ragmen) canlarini yaktigini iddia ettikleri malum pislikle bas basa birakalim.
Son olarak “SampiyonCimbomyazdiracagiz” diyorum..
 
Bu arada bizim tvlerde ve yayıncı kuruluşta verilen özetlerde mhy nin el pozisyonun tek açıdan veriliyor. Ama nette görmüştüm denedim vpn ile beinsportsun youtube sayfasına girdim 10 dakikalık özetler var ve orada farklı açıdan gösteriliyor pozisyon tvlerde yok o pozisyon.
Bu da youtube sayfasından görüntü.
FoBpYLXWIAABUdW.jpg
 

Üst