2022-2023 Türkiye Süper Ligi

Arda'nın ahlaksız hareketine penaltı çalan adam; Osayi'nin ceza sahasında darbeyle yere düşürülmesine aldatmadan sarı kart çıkardı. İşte Türkiye'deki yönetici liyakat sistemi. Bunlar dünya para alıyor bir de...
Altay da 2 çok iyi pozisyon çıkarsa da yediği goller Selçuk Şahin'in Leo Franco'ya attığı ayardaydı.
 
Şimdi de takımı borç batağına sürükleyen, tapelerle adını duyuran, taraftara hakaret eden, stada sokmayan, giderken göbek attıkları eski başkanlarına dönmesi için yalvarıyorlar. Bu camia harbiden iflah olmaz, beter olsunlar.
 
Aziz Yıldırım Türk Futbolunun gelmiş geçmiş en büyük başkanlarından biridir. Fener'in de büyük şansıydı ki ; varlığında nice tesisleşme ile kulüp kalkındı ve basketboldan tut kürek takımına kadar bütün branşlarda kusursuza yakın, gıpta edilen bir kulüp yönetimi sergiledi. Akla gelen hemen her branşta Fenerbahçe ismi şampiyonluk ile favori gösterildi. Ha göz önünde futbol olduğu için haliyle taraftar ve camia ile sürtüşmesi akıllarda kalıyor ama Aziz Yıldırım'a çok şey borçlu Fenerbahçe. Onun döneminde Fenerbahçe , futbol başta olmak üzere bütün branşlarda hep zirveye oynamıştır. Futbol hariç bütün branşlarda da büyük çoğunlukla şampiyon olmuştur.
 
Tugay digiturk'den istifa etmiş. Her birimi ile Galatasaray düşmanı bu kanal. Özellike futbolda Güntekin, basketbolda İsmail. İnce ince güya çaktırmadan Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar sürekli.
 
Trabzonspor çok garip bir halde.Bu kadar çökemezsin.Bu kadar disiplinsizlik,vurdumduymazlık,savrukluk,düzensizlik olamaz.

Kasımpaşa'nın iptal edilen golünde kontra atakta verilen pozisyon nedir ? Az önce Kasımpaşa penaltı kazanırken Eysseric kendi etrafında çok basit şekilde dönerken Siopis pazara gitti,pazardan geldi maç mı yapıyorduk dedi.Ardından ceza sahasında Denswill amatör topçular gibi penaltı yaptırdı.

Türkiye liginin acı tarafı son senelerde bu malesef.Hedefsiz kalan takım ligin sonlarına doğru futbol oynamayı bırakıyor.Kupadan elensen ne olur,ligde iddian olmasa ne olur,çıkın oynayın maçınızı.Bunun zayıf teknik direktörle,yönetim ile vb açıklanası durumu yok.
 
Şimdi tekrardan farklı açılardan izledim.Kasımpaşa'nın iptal edilen golünde Eren Elmalı'ya faul yok.

İşin garibi gol olduktan sonra VAR çağırıyor,hakem gidip izleyip faul veriyor :) bu ligi anlamak cidden çok zor.Baştan aşağı kötü bir lig.
 
Gerçekten hiçbir şekilde ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Herifler tökezleyelim diye bekliyorlar şikecileri şampiyon yapmak için. Hepsi seferber olmuş durumda; tff, mhk, bütün hakemler. Katranı kaynatsan olur mu şeker ……
 
Hakem maçı Ankaragücü'nden alıp Fener'e hediye etti. FB yarışta kalsın diye yapmadıkları kalmadı. Bu yaşa kadar ligde bu denli kollanan takım görmedim. Eskiden beri büyükler az çok kollanır ama bu sezonki durum çok farklı.
 
2 inşaat 3 tesis için susanların dili kopar hiçbir şeye konusamayacak hale gelirler umarım. başka bir şey demiyorum, boşuna eyyam yapıldı hak yendi diyip çırpınmaya gerek yok.
 
Erden Timur’a basketbolun durumundan dolayı zaten kızıyordum. En son geçtiğimiz günlerde “elimizdekileri açıklarız” tehdidi ve sonrasında hiçbir şey yapmayıp susmasıyla tamamen saygınlığını yitirdi gözümde.
 
Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemeyin arkadaşlar üzülürsünüz. Bir şekilde alacaklar galibiyetleri. Dakika 90+5'tebile hiç umudum yoktu. Son dakikada gol yemedikçe umutlanmayın derim. Bu sene maçlarımıza bakıp derbiye kadar en az 3 puanlık farkı korumaya devam edelim. Onların maçlarını takip etmek bizim de kafamızı sahadan çevirmemize neden olur. Bu sezonu sahada bağırta bağırta kazanacağız başka yolu yok!
 
Lig sonu oynanacak derbi boşa gitmesin diye uğraşıyorlar, biz kazanalım yaptıkları boşa çıksın. Hoca sakın olduğu sürece sorun yok ,kalitemiz var,maclari bir şekil çözeriz, yeter ki sakin kalalım, rakiple,hakemle oynamayalım. Son maç evimizde,bunu unutmadan,kazanamiyorsak kaybetmemeye de oynayacağımız maçların da olacağını bilerek şu 8 maçı bitirip ipi gogusleyelim.Ben takıma sonuna kadar inanıyorum.
 
Lig sonu oynanacak derbi boşa gitmesin diye uğraşıyorlar, biz kazanalım yaptıkları boşa çıksın. Hoca sakın olduğu sürece sorun yok ,kalitemiz var,maclari bir şekil çözeriz, yeter ki sakin kalalım, rakiple,hakemle oynamayalım. Son maç evimizde,bunu unutmadan,kazanamiyorsak kaybetmemeye de oynayacağımız maçların da olacağını bilerek şu 8 maçı bitirip ipi gogusleyelim.Ben takıma sonuna kadar inanıyorum.

Bende hakemlerin ve medyanın feneri bu kadar ittirmesini sezon sonu oynanacak derbiye bağlıyorum. sezon sonu oynanacak derbinin her şeyi belirleyecek maç olmasını istiyorlar galiba. dün fener puan kaybetseydi lig gayri resmi olarak bitecek, biz Alanya'yı yendiğimiz an "sampiyo" olacaktık. sondaki "n" harfini de ilan edince koyacaktık. Ligin bu kadar erken bitmesini istemiyorlar buna ikna olduk. yoksa bu kadar ayyuka çıkan şeyleri inatla yapmaya devam etmeleri akıl kârı değil, 10-11 sezonundan bile daha kirli bu sezon. yemin ederim futboldan soğudum. her hafta 4 farklı cihazdan aynı anda açıp maç izleyen ben artık izlemek istemiyorum. soğuttular feci şekilde. emeği geçen herkesin burnundan fitil fitil gelsin Galatasaray'ın hakları. başka bir şey demek istemiyorum.
 

Üst