• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası | Gaziantep Basketbol 62 - 77 Galatasaray NEF

Hakemler şaka yapıyor galiba?

Yahu arkadas 2 saniyesi kalmis topu tasimak icin zaten neyin agresifligi bu ? Bazen hakkaten beyinleri duruyor galiba bu topcularin.

Moladan 6-0 ile döndük ve tekrar öne geçtik.

DAP, Kravish, Kerry üçledi çok kötü oldu bu. İsmail Cem Ulusoy tekme tokat savunma yaparken de bu hassasiyeti bekliyorum hakemlerden.

Okben yapma şunu yahu!

Ne yenmemesi gerekiyorsa onu yiyoruz yalniz.3 sayi ustune faul bir de.

Tekme tokat top oynuyorlar ayıp yahu bir tane faul çalın bari.

Şu takımda 1 tane mesaj verecek savunmacı lazımdı işte. Vesely tarzı çıkıp havada tokadı basacak biri bütün akıntıya set örerdi.

Kravish Kaba'nın üzerinden vurdu smacı.

OFFFFFFF defolll Kaba mısın ne haltsın hahahahahahahaha

KRAVİSH O NE ÖYLE ABİ!!! Kaba'nın rüyasına girer bu smaç

Hahahahahahah ulan Kravish gülmekten ağladım :D Kaba denen zırtapozu hayata küstürdü :D

İtiyor resmen Dee Bost'u birde ona uyarı veriyor.

Olm naptın ya salon malon oyuncular hepsi komple MUTE alınmış gibi oldu . Şu maç kazanılırsa NET KRAVİSH'e yazılmalı , net ! Gidişatı değiştirdi, salonu felç etti.

Adam havadaki oyuncuyu eliyle itiyor, Bost'u uyarıyorlar. Bu kadarı kepazelik artık

Antepliler boyuna faul yapip hakemleri mi fırçalıyor bana mı öyle geliyor

Biz hücumda tıkanıyoruz ama karşı takımda bu maçı haketmeyen çok oyuncu var.Mesela Gulley son hücum ne yaptı anlamadım.Bu şekilde birçok hücumları var.Oyunu soğutarak ve çalınmayan müdahelelerle maçı kazanmaya çalışıyorlar.

Kesinlikle hakeden taraf biziz.

Kravish'in pozisyonunda da faul yok gibi.

Geri