• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Yanlış bir hamle...

Egehan zu Beşiktaş olmuş.

Önce Tony Taylor şimdi Mbaye. Bahçeşehir doğru adamlara gidiyor gibime geliyor.

Tony Taylor+Amath Mbaye hamlesi gelirse Bahçeşehir ilk 4 için oynar. Her iki isim de nokta atışı transfer olur.

Furkan Haltali Karsiyaka’ya gitmis.Karsiyaka’nin almasindan ziyade Efes’in birakmasina sasirdim.Gayet iyi oynadi ozellikle yari final ve final serisinde.

Biz zaten almayiz daha dogrusu alamayiz veya almaya yeltenmeyiz.O yuzden bizi es geciyorum bastan zaten hic deginmiyorum bile.

Arkadaşlar, işin görünen tarafı şuki: bu sezonda saç baş yolacağız.bir kaç, sezon öncesine kadar, muhatap almadığımız camialar amatör branşlarda, sessiz ve derinden gelip önümüze geçtiler. Biz, her sene uefa kupası'nın, bilmem kaçıncı yıl dönümü, diye rakiplere göndermede bulunalım. Rakipler, aldı başını gidiyor. Amatör branşlarda, yerlerde gezinen şubeler var.UEFA ya gelince; ispanyol sevilla 7.kupasını kaldırdı. Biz, 23 yıldır mehveş emeÇin, cimbom marşı ile zaman öldürelim. Ne futbolda, avrupada çıtayı yükseltebildik nede amatör branşlara , hakim olabildik.dedik hepte diyeceğiz. Galatasaray Spor klübüdür.futbol klübü değildir. Hiç bir branş,ihmal edilmemeli,ve rakiplerin egemen olduğu branşlara, hakim olabilmek babında acil çözümler üretilmelidir.

Arkadaşlar, işin görünen tarafı şuki: bu sezonda saç baş yolacağız.bir kaç, sezon öncesine kadar, muhatap almadığımız camialar amatör branşlarda, sessiz ve derinden gelip önümüze geçtiler. Biz, her sene uefa kupası'nın, bilmem kaçıncı yıl dönümü, diye rakiplere göndermede bulunalım. Rakipler, aldı başını gidiyor. Amatör branşlarda, yerlerde gezinen şubeler var.UEFA ya gelince; ispanyol sevilla 7.kupasını kaldırdı. Biz, 23 yıldır mehveş emeÇin, cimbom marşı ile zaman öldürelim. Ne futbolda, avrupada çıtayı yükseltebildik nede amatör branşlara , hakim olabildik.dedik hepte diyeceğiz. Galatasaray Spor klübüdür.futbol klübü değildir. Hiç bir branş,ihmal edilmemeli,ve rakiplerin egemen olduğu branşlara, hakim olabilmek babında acil çözümler üretilmelidir.
Harika yorum.✅

Furkan’ı Efes bırakmayacak diyorlardı, şaşırdım. Karşıyaka nasıl aldıysa bizim yöneticilerin de bir zahmet hamle yapmadı gerekiyordu ama şube kimsenin umurunda değil. Egehan, Furkan ben kaçırmazdım bunları

Furkan ismine ben de şaşırdım görünce. Neden anlayamadım...

Yönetim, uyumaya devam ediyor. Rakipler, kadrolarını şekillendiriyor. Biz, ise son dakika transferleri ,ile sezona girmeyi hedefliyoruz.

Efes Doğuş Balbay ile yollarını ayırmış.

Yakup Sekizkök Darüşşafaka'nın yeni koçu olmuş. Hayırlı olsun.

Dogus Dacka’ya gider bence Efes’e giden Dogus’un yerine :)

A.Efes Ergin Hoca sonrası ne kadar winner olacak birde söylenen bütçede kısmaya gidileceği doğruysa bize yol açılacaktır; fbeko ve İtoudis kimyası tutmayacak gibi gözüküyor, T.Telekom dağılıyor, P.Karşıyaka kadroyu korursa süprize açık, Bahçeşehir ise plase gözüküyor şu anda yazılanlar dikkate alındığında...

Geri