Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 30 Ocak 2008
- Mesajlar
- 1,383
- Tepkime puanı
- 1,383
- Yaş
- 33
Bu sene avrupa da hangi kupadayız?
Bu sene avrupa da hangi kupadayız?
da neden 1 yıl? Böyle oyuncu bulmuşken en azından opsiyonu olan bir sözleşme yapmalı.Çok iyi transfer.
Oyuncu kaliteli bir oyuncu abi. Kendisi istemiş olabilir. Burada sıçrama yapıp başka takıma iyi bir maaşa gidebilir diye düşünüyorum.da neden 1 yıl? Böyle oyuncu bulmuşken en azından opsiyonu olan bir sözleşme yapmalı.
Cev'de ters İtalyan takımı olurdu muhtemelen fakat erkek basketboldaki Saporta Kupası-Koraç Kupası vari Eurocup-Basketbol Şampiyonlar Ligi dengesi Challenge'larda yokken üçüncü kupa dönemsel form tutma dışında pek bir anlam ifade etmiyor bende. Kupa kupadır, kazanalım şeklinde göremiyorum.
Kardeşim çok haklısın. Ancak erkek&bayan voleybolda, bu saatten sonra eurochallencede bile şampiyonluğa razıyım.Cev'de ters İtalyan takımı olurdu muhtemelen fakat erkek basketboldaki Saporta Kupası-Koraç Kupası vari Eurocup-Basketbol Şampiyonlar Ligi dengesi Challenge'larda yokken üçüncü kupa dönemsel form tutma dışında pek bir anlam ifade etmiyor bende. Kupa kupadır, kazanalım şeklinde göremiyorum.