kullanamadik bu fırsatı, yazık oldu. duraklama dakikalarında üç kere fırsat ayağımıza geldi ama atamadık. umarım ilerde aramayız burda bıraktığımız iki puanı.
Umarım iyi oyuncular alırız. Kanat,10 no, bide stoper, stoper olmazsa bi orta saha iyi olur . Hücum anlamında kısırlaştık iyice, savunma toparlar ama alt seviye takımlara bile gol atmakta zorlanıyoruz.Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımizin Teknik direktöru Metin Ülgen : Zannediyorum önümüzde hafta 3 oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz . Onlarda bize güç katacaktır . (GS TV Gün ortası)
Kesinlikle. hele Trabzonspor maçında dellendim desem yeridir. hücumda çok kısırız, buna bir çare bulunmalı.Umarım iyi oyuncular alırız. Kanat,10 no, bide stoper, stoper olmazsa bi orta saha iyi olur . Hücum anlamında kısırlaştık iyice, savunma toparlar ama alt seviye takımlara bile gol atmakta zorlanıyoruz.
Hakikaten oyun gibi. Geçen Fb teknik direktörünün konuşmasını dinledim. Adam devre arası giden oyuncular için lig amatör statüde olduğundan dolayı ayrılmak isteyen gidebiliyor dedi. Çok entresan geldi. Ayrıca mart ortasındayız, lig bitecek hala yeni transferler falan konuşuluyor. Nasıl bir statüleri var hiç anlamadım.Branş, lig şu aşamada tam manasıyla oyun. O heyecanı isteyenler için biçilmiş kaftan, yapı görebilmeyi isteyenler adına en azından Türkiye'deki form üzerinden erken diyebilmek mümkün.
bu yapıyla bizi şampiyonlar ligine alıyorlar yine buna da şükür. gerçi fomget gidip ilk turda eleniyormuş sanırım ama neyse, dediğim gibi buna da şükür. biraz ciddiyet gelse, üzerine düşseler keşke şu ligin.Hakikaten oyun gibi. Geçen Fb teknik direktörünün konuşmasını dinledim. Adam devre arası giden oyuncular için lig amatör statüde olduğundan dolayı ayrılmak isteyen gidebiliyor dedi. Çok entresan geldi. Ayrıca mart ortasındayız, lig bitecek hala yeni transferler falan konuşuluyor. Nasıl bir statüleri var hiç anlamadım.
Mert senin bayan futbol takımına verdiğin değere çok saygı duyuyorum ellerine sağlık..Arkadaşlar bilginize kadınfutbolgs
Chinaza_uchendu kadrosuna kattı.
(Kadınfutbollig08 Instagram hesabı)
26 yaşında orta saha , Forvet ... Nijeryalı.
Eyvallah KardeşimMert senin bayan futbol takımına verdiğin değere çok saygı duyuyorum ellerine sağlık..