2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı (Galatasaray Petrol Ofisi)

Ülgen, “Tabii iş burada bitmiyor, bundan sonra daha zorlu bir süreç var. Hemen çalışmalara başladık. İç transfer ve dış transfer bunları halletmeye çalışıyoruz. Çünkü artık Şampiyonlar Ligi var. Galatasaray isminin erkek futbolunda nasıl etki yarattığı malum. (Milliyet)

"Bu başarıdan sonra kadın takımımız için olan bütçe kesinlikle artacaktır. Şimdilik yönetimimiz siz çalışmalara başlayın dediler. Onlar da elbette farkındalar şimdi artık Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız." (Milliyet)
 
Metin Ülgen "Son yaptığımız transferlerden Arzu Karabulut ve Megi Doçi sürekli oynadılar ve takıma büyük katkıları oldu, tıpkı diğer futbolcularımız gibi... Doçi’den eskisi gibi değil, bizim istediğimiz gibi oynamasını istedik. Son maçlarda iyice ısındı o da görevine. Oynayamayan oyuncularımızın da oynayacakları zamanları gelecek. Son maçlarda istediğimiz gibi oynayan tüm futbolcularımızı kutluyorum. Transferlerimiz ve takviyelerimiz olacak, çok kısa bir süre içerisinde netleşecek."
 
"55 BİN KİŞİ ÖNÜNDE OYNAMAK İSTİYORUZ"

Metin Ülgen "Şampiyonlar Ligi’ne ön elemelerden başlayacağız. İki ön eleme geçilecek ve ondan sonra gruplara kalınacak. Şimdi bir yandan transfer çalışmalarımız sürerken, bir yandan da sezonun kampını planlıyoruz. Sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı’nda oynama durumumuz olabilir. Orada 55 bin kişinin önünde oynamak tabi farklı bir şey. Oyuncular da orada oynamayı hayal ettiklerini söylüyorlar. Rams Park’ta dolu tribünler önünde oynamak çok başka bir şey olacak. Bizi farklı da motive edecektir. Başarılı sonuçlar almamızda çok büyük etken olacaktır."
 
Metin Ülgen : Okan hocaya da, Erden Timur beye de, Emir beye de çok teşekkür ediyorum. Bizi ALG Spor maçı öncesinde antrenmana çağırdılar. Orada Okan Buruk olsun, yöneticilerimiz olsun takımımızı motive ettiler. O ambiyans içerisinde coşkuyla da oynadık ve başarılı olduk ve bu yüzden çok mutluyuz. O süreci doğru yönettiğimizi düşünüyorum."
 

Üst