2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı (Galatasaray Petrol Ofisi)

Lyubov Shmatko'nun Galatasaray forması giyiyor oluşuna dair ekonomi-politik, toplum tarihi ve ilerlemecilik perspektifi üzerinden duyduğum tepki 90+7'de gelen golle derbi kazanılmış; Shmatko da Burhan Felek sonrası özetten görebildiğim kadarıyla hem maçı hissedip hem de kendisini parçalamışken bireysel yaklaşımımdan öteye gidemez, ikinci bir Galatasaraylıda ise hayli anlaşılır şekilde karşılık bulamaz. Tebrikler takım, teşekkürler takım. :)
 
Kulübümüz, Türk Sermaye Piyasalarının öncü yatırım kuruluşlarından Tacirler Yatırım ile yeni bir anlaşmaya imza atıyor.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın forma şort sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşmasının imza töreni, 16 Kasım Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilecektir.
 
Türkiye Türkcell Kadınlar Süper Ligi 11.hafta

Hakkarigucu - Galatasaray Petrol Ofisi🦁
19 Kasim 2023 pazar günü saat : 12:00
Merzan Şehir Stadı

GS TV YouTube
 
Manchester United-Manchester City kadın futbol derbisi Old Trafford'da oynanmış ve 43 bin taraftarla öyle zannediyorum ki lig rekoru kırılmış. Bugün de Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ücretsiz biletlerle fakat Fenerbahçe Passolig'i şartıyla tesislerde değil de Ülker Stadyumu'nda oynanıyor. Milli takımlar arasındaki turnuvanın da yakın geçmişte televizyondan izlenebildiği ortamda branşa duyulan ilgi Dünya genelinde büyüyor. Hakkını verebilir, son 1.5 sezondan yola çıkarak hakkını vermeyi sürdürebiliriz umarım.
 
Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü : Metin Ülgen : "Galatasaray ikinci olamaz , şampiyon olmalı . "
Metin Ülgen : Kadro derinliğinde problemimiz var . Yöneticilerimizle konuşuruz . Zannediyorum onuda çözeceğiz .Bunu yöneticilerimize ilettik . Yöneticilerimiz olumlu karşıladı . Hücum hattına , orta sahaya , Savunmaya En az 2 , 3 oyuncu almamız lazım .

Motto Futbol
 
onur.dincer@milliyet

Metin Ülgen : "YAĞMUR KALSIN İSTEDİK"

"Yağmur, Birgül, İlayda gibi isimlerle bir yıl çalıştım. Onları çalıştırdım, hazırladım. Takım oturdu, oyun pratiği gelişti, takımın bir oyun ezberi oluştu. Ben takımımdan bir tane bile oyuncunun ayrılmasını istemiyordum. Gol kraliçesi olmuş, en önemli parçalarımızdan biri olan Yağmur Uraz’ı da kaybetmek istemezdik. Biz takımda tutmak istedik. Diğer takımlar üst düzey transferler yaptığı için demek ki maddi anlamda oyuncuları tatmin ettiler. Onlar da gittiler. Kaybettiğimiz oyuncuların açığını çok çalışarak kapatmaya çalıştık."
 

Üst