2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Mevcut yardımcıları tenzih ediyorum, iki maçı salonda izlediğim halde dönemin ruhu üzerinden herhangi bir kulis bilgisine sahip değilim. Sahadaki görüntüden yola çıkıldığında teknik kadroya bir ya da iki ekstrem yardımcı antrenör eklenmesi gerekiyor. Benchte 7 oyuncuya yer kalmasa, eskiler devam etse dahi bu hamle şart. Zira McCowan'la iletişimi vurgusunun geçerli olduğu ön kabulüyle Alper Durur ancak Nedim Özbey vari şekilde mentörlük yapacak ve ötesine geçmeyecek.

Ali Koc kadar looser bir Baskan görmedim. Fenerbahce kadin basketbolda sampiyon oldu selfie cektirmeler, gülmeler felan filan kendini cidden basarili göruyor.

Benim icin fenerin sampiyon olmasi büyük bir basari degildir. Nedeni basit zaten en pahali kadro en yüksek bütce sende bir zahmet sampiyon ol.
3-4 takim senle denk bütceye sahip olur sampiyon olursun gercek basari budur. Rekabet ortami yok bikere ligde.

Futbolda yillardir diger takimlardan daha fazla harcayip basarili olamiyor. Bu senede bizden daha fazla harcadi, Jesusa yillik 7 Milyon Euro verdi yine basaramadi.

Spor kulüplerinin özellikle Avrupa‘daki lokomotifi, en çok gelir elde ettiği ama en çok zararı da bu şubeden ettiği branş futboldur. Ama bu durum diğer şubelerdeki başarısızlığa bir bahane olmamalı. Kafa kafaya götürdüğün bir yarışta şampiyon olamamak veya kupa alamamak bana göre büyük bir başarısızlık değildir ama yarışmacı olamamak ciddi bir başarısızlıktır. Galatasaray gibi bir spor markasının basketbol ve voleybolda daha yarışmacı bir kulüp olması gerekiyor. Muhtemelen salonun yapılmasını bekliyorlar. O zamana kadar yani 1-2 yıl daha böyle gider futbol dışındaki şubelerimiz. Ama salon yapıldıktan sonra başarının gelmesini istiyorsak sponsor bulmak zorundayız.