Dursun Özbek: Erkek basketbolda forma göğüs sponsorluğu için de önümüzdeki günlerde bir anlaşma yapacağız. Galatasaray'da sponsorluklar yıl boyu devam edecek.
sponsorluk şovunu geçelim sevgili başkan. Bu takıma ihtiyacı olan net transferleri yapın. Bu takım böyle giderse bir cacık olmayacak çok belliDursun Özbek: Erkek basketbolda forma göğüs sponsorluğu için de önümüzdeki günlerde bir anlaşma yapacağız. Galatasaray'da sponsorluklar yıl boyu devam edecek.
Galatasaray Nef ismi degisiyormuş ve takımın ismi Galatasaray Ekmas Group oluyormuş. Galatasaray sözlük'te bu yönde bir girdi var, sözlüklerden öğrenmek yerine direkt şubenin resmi hesabından öğrensek keşke.
Estağfurullah hocam. isim değişikliği olacakmış yani bununla ilgili net bir açıklama gelse iyiydi, beklentim o. Eğer isim değişikliği geliyorsa Ekmas Group Nef'ten fazla para koyuyor demektir yani ben böyle anlıyorum. bu sene için olmasa da önümüzdeki sezon için beklenti yükseltmek doğru olur mu acaba bilemedim.Resmi hesabın tiviti var zaten. https://x.com/GalatasaraySK/status/1709539335400194321?s=20
Edit: Şubenin resmi hesabını söylemişsiniz, orasını görmemişim. Kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam. isim değişikliği olacakmış yani bununla ilgili net bir açıklama gelse iyiydi, beklentim o. Eğer isim değişikliği geliyorsa Ekmas Group Nef'ten fazla para koyuyor demektir yani ben böyle anlıyorum. bu sene için olmasa da önümüzdeki sezon için beklenti yükseltmek doğru olur mu acaba bilemedim.
Ekmas Group İzmir'in köklü ailelerinden Ekmekçioğlu'na ait hatta uzun süre Altay kulübüne başkanlık ettiler...
Meblağ önemli ve artık gelecek katkıyla hamle de bekliyorum.
Hayırlı olsun umarım tunç holding sponsorlukları gibi değildir. Umarım söz konusu ciddi bir meblağ ve güçlü bir birlikteliktir. Ayrıca nef desteği de devam eder umarım.Ekmas Group İzmir'in köklü ailelerinden Ekmekçioğlu'na ait hatta uzun süre Altay kulübüne başkanlık ettiler...
Meblağ önemli ve artık gelecek katkıyla hamle de bekliyorum.
Öyle diyemeyiz az ya da çok. Takımın hem göğüs sponsorluğunu hem de isim sponsorluğunu vermişsin. Buna az ya da çok ne olursa olsun dersen daha sonra sponsorluk bulamazsın ve sponsorluğun da değerini düşürürsün.Ekstra kaynak sonuçta az ya da çok, umarım uzun vadeli olur.
Anlaşma 3 yıllıkmış.Ekstra kaynak sonuçta az ya da çok, umarım uzun vadeli olur.