• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası

Bu takım şu aşamada o eşiği bir türlü aşamıyor. Vargası bile etkiliyor o tedirginlik. Bu saatten sonra bu tedirginlik ile dönmez.

Vargas ! Final setine gidiyoruz

Şampiyonluk sayısıda sana yakışırdı be altın kızım benim.Avrupa Şampiyonuyuz ! Avrupa Şampiyonuyuz !

Helal olsun size be kızlar.Sağolun,varolun.

Helal olsun kızlara.
Ama aslan payı Vargasa o olmazsa asla final bile oynayamazdık.
Vargas bir tane daha bu seviyede turnuva geçirsin , Egonu ve Boskovic den daha değerli hale gelir.

Bu takım şu aşamada o eşiği bir türlü aşamıyor. Vargası bile etkiliyor o tedirginlik. Bu saatten sonra bu tedirginlik ile dönmez.
Zehri salınca yine döndü maç😄 İtalya maçı sonrası yaptığım bu totemde tuttu. Tebrikler Filenin sultanları 👏

Helal olsun kızlar. Gururumuzsunuz!!

Müthiş takım, müthiş oyun ve şampiyonluk. Tebrikler kızlar. Guidetti olsaydı 2-1 den sonra gitmişti maç. Santrelli oyunculara etkisi güzel olmuş.

Helal olsun.
Şampiyonluk ve kupa hayırlı olsun.

Çok önemli bir başarı. Helal olsun.

Guidetti olsaydı 2-1 gitmişti demek için 6 sayı geriden o seti kaybetmesi lazımdı, Bugün 69 top atılan Vargas yerine Ebrar ile oynarken Sırbistan ile 3-2 oynamış olan da kendisi bugün o olsaydı maç 3-0 Türkiye lehine biterdi diyorum ben de.

Guidetti olsaydı 2-1 gitmişti demek için 6 sayı geriden o seti kaybetmesi lazımdı, Bugün 69 top atılan Vargas yerine Ebrar ile oynarken Sırbistan ile 3-2 oynamış olan da kendisi bugün o olsaydı maç 3-0 Türkiye lehine biterdi diyorum ben de.

Atatürk'ün kadının gücü!

Güntekin Onay, Ebrar Karakurt'u eleştiren Melih Gökçek'i yerden yere vurdu:"Senin nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Nasıl zengin oldun? Hadi bekliyoruz! Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz.Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum!"

Guidetti de bir teşekkürü hak ediyor,sonuçta bu kadroda çok emeği var.

Vallahi tebrikler. İşte final oynamakla şampiyon olmanın farkı bu. Ülkeyi uzun zamandır tek bir amaç için bu kadar kenetlenmiş şekilde görmemiştik. Mahallede bağırmalar oldu sanırsın ki Euro2008 maçlarını yaşıyoruz. Kızlara da koçumuza da büyük alkış ! Bayrağımızı dalgalandırıp vatanımızı gururlandırdılar. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun.

Geri