2024-2025 Basketbol Süper Ligi

Çekmece'nin gerek bugün gerekse Daçka maçında oynadığı maç sonlarını hiç beğenmedim.Hücumlar tamamen sıkışmış,hiçbir şey üretememişsin,süre dolmak üzereyken Erdi'nin ekstranında ekstrası şans üçlüğüyle maçı kazanıyorsun.Üstelik 9 sayı kadar önede geçmişken maç sonu bu kadar kötü oynanmaz.O üçlük sonrası tamamen taktik faullere döndü son saniyeler.

Sadece maç sonlarından bahsettim.Özhan hocayıda Çekmece'yide tebrik ediyorum.Özhan hocalı Çekmece gerçeği diye bir şey var.Çok değerli bir galibiyet aldılar.

Ek olarakta ekleyeyim Çekmece'nin son 17 sayısının 14 ü serbest atış.Diğeride Erdi'nin üçlüğü zaten.

Radonjic'e bir türlü ısınamıyorum.Yani bu kadroyla 2 oyuncun sakat diye bahanen olmamali.Sen 9 sayı öndeyken Kenan Sipahi-Şehmus ve Furkan Haltalı ile oynayıp tüm ritmi rakibine veriyorsun.Furkan Haltalı bazen iyi işler yapsada doğru 5 ile oynamadığında seni batirabilir.

Ardindan Axel Boutielle yerine Furkan Korkmazla maçın sonunu oynuyorsun.Furkan'ın bütün şut seçimleri ağır hasarlı ona rağmen oyunda tutuyorsun.Sorun kaçırması değil, şut seçimi kötü.Adam adım bile atmadan saçma sapan şut deniyor.Süperstar ya kendisi, attığı giriyor ya.

Jalen Smith'de süs olsun diye oyunda.Kritik anlarda hiç top kullanmıyor.Koca maç 3 top kullanmış,diğer tarafta Şehmus ile Kenan toplam 16 top kullanmis.