Anadolu Efes'li Justus Hollatz, Bayern Münih ile sözleşme imzaladı.
Efes, bu sezonda fenere hayat öpücüğü olacak bir şampiyonluk kaptıracak gibi.x.com
x.com
Anadolu Efes'in Banchi tercihinin ne kadar kötü olduğunu bir kez daha anlamış olduk.
Bizimde ne kadar kötü bir coachinge sahip olduğumuzu görmüş olduk.
Efsane bir sonla da bitti maç.Mersin-Denizli efsane maç sonu. Efianayi ipten aldı.
Uzatmaların başında berbat bir faul kararıyla momentumu Mersin’e verdi hakemler. Kapattım sonra izlemedim.Efsane bir sonla da bitti maç.
Yarı final çokta garanti değil benceING Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.
Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji
Mersin Spor - TOFAŞ
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes
Karşıyaka - Galatasaray
Yarı final garanti gibi bir şey. Peki sonrası?
Garanti garanti Sadece neyi merak ediyorum, hoca Türkiye kupası vurgusunu çok yaptı. Şansımıza dağılmış karşıyaka çıktı iyi hoş, e sonra ne olacak? İyi kötü ilk 4'te kapattık ilk yarıyı, hoca hedefe ulaştık diyor peki tamam. Peki Türkiye kupasında yarı finalde şamarı yiyip oturursak ne olacak, onun izahı nasıl olacak merak ediyorum.Yarı final çokta garanti değil bence
Garanti bir banka ismi olarak kalır. karşıyaka bizi elerse hiç şaşmam.Garanti garanti Sadece neyi merak ediyorum, hoca Türkiye kupası vurgusunu çok yaptı. Şansımıza dağılmış karşıyaka çıktı iyi hoş, e sonra ne olacak? İyi kötü ilk 4'te kapattık ilk yarıyı, hoca hedefe ulaştık diyor peki tamam. Peki Türkiye kupasında yarı finalde şamarı yiyip oturursak ne olacak, onun izahı nasıl olacak merak ediyorum.
x.com
x.com
Adamlar branş farketmeksizin inanılmaz güzel yönetiyorlar.
Kıskanılacak seviyede hemde..
Bu şube ve pivot transferi dışında amatör şubelere verdikleri önemden bahsetmek istedim.Sezon başından beri 50.pivotu getirip deneyerek mi ? Önem verip yatırım yapmak başka, güzel yönetmek başka şeyler.
Fenerin başarılı olduğu branş yoktur. Galatasarayın yatırım yapmadığı branş vardır .x.com
x.com
Adamlar branş farketmeksizin inanılmaz güzel yönetiyorlar.
Kıskanılacak seviyede hemde..