2024-2025 Engelsiz Aslanlar (Galatasaray Fuzul)

🚨 ÖZEL | Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan sorumlu isim olan Rıza Morova, şampiyonluğun ardından Eski Açık'a konuştu.

🗣️ "Bu sene Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi'nin 20. yılıydı ve bu yıl hem ligde hem de Avrupa'da şampiyonluğu alalım da özel bir sene olsun diyerek bu takımı kurduk. Sedat İncesu önderliğinde bu ekibi oluşturduk. Sedat Hoca geçen haftaki Fenerbahçe derbisine kadar takımı ligde 19'da 19 ile getirdi. Geçen hafta bir kaza yaşadık. Bu sene Fenerbahçe'yle 5. maçımıza çıktık ve bunların 4'ünü kazandık. Sadece birini kaybettiysek o da kazadır diye düşünelim.

Bugün tabii Fenerbahçe de iyi oynadı. Onları da tebrik ettim. Hakikaten güzel oynadılar, ellerinden geleni yaptılar. Biz daha iyi günümüzdeydik. Oyuncularımız da geçen haftaya göre daha iyi günlerindeydi. Güzel bir galibiyet oldu. Çok mutluyum. Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi'nin 20. yılında bu şampiyonluk Galatasaray'a armağan olsun. İnşallah futbolda da devamı gelecek. Diğer branşlarda da devamı gelirse bizden mutlusu olmaz."
🔗 @canbedell

🚨 ÖZEL | Rıza Morova, Galatasaray Fuzul'un IWBF Eurocup 1 maçlarında da başantrenörlük koltuğunda Sedat İncesu'nun yer almayacağını açıkladı.

🗣️ "Avrupa maçlarında da koçumuz Fikri Gündoğdu olacak. Onun yanında antrenörlük lisanları da olan Le Manning ve Mateusz Filipski olacak. Filipski sakatlığı olduğu ve oynayamadığı için de antrenörlük benchinde oturacak. Bu şekilde Avrupa'daki maçlara çıkacağız. Çocuklardaki bu hırs ve istekle inşallah bir aksilik yaşamadan Avrupa'da şampiyon olacağız diye umuyoruz.

Sedat Hoca mental olarak çok yorgun olduğunu söyledi. Maçtan sonra da kendisiyle konuştuk. Bazen çok yorgunluk olabiliyor, Sedat Hoca'da da o vardı. Bugün de biz hocamızı maça çağırdık, kupayı beraber kaldırmak istedik ancak o çocukların önüne geçmemek için gelmedi. Fakat bu şampiyonluk Sedat Hocanın kurduğu takımın şampiyonluğu olduğu için kendisini de tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum."
@canbedell