Muzaffer Yönet ve Selim Kalaycı da seneye devam ediyormuş takımla.
22-23 sezonunda 439 bin, 23-24 720 bin gelecek sezon 1,5-2 arası. Ben böyle anladım23-24 de toplam 439 bin euro gibi komik bir rakama yarışmışız 4. olmak bile başarıymış bu sezon da 719 bin euro olmuş bütçe 1 milyona çıkarılması lazımdı.Önceki sezon ligde bütçe bakımından en çok yatırım yapan 6. takımışız.
Evet evet biraz daha video ilerledikten sonra gördüm bende düzeltim az önce.22-23 sezonunda 439 bin, 23-24 720 bin gelecek sezon 1,5-2 arası. Ben böyle anladım
Hdi sponsorluğunun da bittiğini anladım. Seneye değil yani gelecek sezondan bahsediliyor23-24 de toplam 439 bin euro gibi komik bir rakama yarışmışız 4. olmak bile başarıymış bu sezon da 1.5 milyon euro civarı bir bütçe olacakmış bu sezon ciddi bir artış var seneye HDI sigorta sponsorluğundan çıkılıp yeni sponsorla daha da ciddi bir yatırım olacakmış.
Benim güvendiğim bir sayfa bir voleybol sever tarafından yıllardır yönetiliyor ve şimdi ye kadar boş haber yaptığını görmedim sayfa yöneticisinin.Passvoley Galatasarayın huber ile ilgilendiğini yazmış. Doğru değildir herhalde