2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

İyi bir pasör ve Umut Çakır yerine düzgün bir antrenör gelirse seneye Şampiyonlar Liginde de bir yarı final zorlayabiliriz.Ziraat Galatasaray ve Halkbank seneye iyi kadrolar kuracak belli.Fener de Adisi almış gelecek sezon için onlarda bütçe artırıyor.Kadınlar da en iyi ligiz erkekler de bir iki senedir lig kalitesi oldukça artı önceki sezonlar kalitesiz bir lig konumundaydık.2 senedir oldukça kaliteli oyuncular izliyoruz.Önümüzde ki sezon İtalya Polonya ve Brezilya liginden sonra en iyi 4. lig konumuna çıkıcaz gibi duruyor.Hızlı şekilde büyüyoruz 10 sene için de kadınlar da olduğu gibi en iyi lig konumuna çıkar umarım erkeklerde.

İvan Zaytsevin bu sezon Monza da Şampiyonlar ligi istatistiklerine baktım.B gurubun da 4 de 4 yapmış şekilde lider takımı şuan B gurubunda.Fenerbahçe de aynı gurupta.Zaytsev Şampiyonlar liginde 4 maçta şuan takımının en skorer oyuncusu.Takımının en çok ace atan oyuncusu.Takımının en çok blok yapan oyuncusu.Takımının en iyi servis karşılayan 2. oyuncusu.İstatistikleri gayet iyi duruyor umarım üstüne koyarak gelir.

Umut Çakır, bir zamanlar Diana Taurasileri falan aldığımız harika kadrolar kurduğumuz ama bir türlü başarılı olamadığımız Kadın Basketbol takımımızın antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu gibi şanslı bir hoca. Ceyhun hoca ile çok paralar harcayıp, iyi kadrolar kurduk ama boşa vakit kaybettik. Şimdi de voleybolda böyle bir kadro kurmuş ve yatırım yapmışken Umut Çakır ile boşa vakit kaybetmeyelim.

CEV şampiyonlar ligine gerek yok,bizim lig zaten şampiyonlar ligi gibi.😂

Bu arada Nimir-Fornal ikilisini çok merak ediyorum.

Adis'in fbye gelmesi ile ekstradan bir tane daha üst düzey yabancı oyuncu transfer edeceği kesinleşti fbnin,bakalım bu oyuncu kim olacak.

Galatasaray ise pasör yerli olacaksa üst düzey bir orta oyuncu almalıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Monza'nın yer aldığı Şampiyonlar Ligi grubu, bu seviyede kolay kolay denk gelmeyecek tarzda kaymak ötesi bir grup. Zaytsev'in varlığından, kadın voleybolla köprüler uçtu uçacak noktasındayken beni her maçta Burhan Felek'e çekecek olmasından hayli hoşnutum. Saha içine dairse hem Monza'nın sezonunu, hem de Zaytsev'in potansiyel manşetini arşa yerleştirmeyelim derim.

Bence gelecek sezon için şimdiden Gökçen alınmalı. Efe Mandıracının kuzeni genler öyle bir işlemiş ki bu sezon almak için çok uğraştık çok yüksek bonservis istemişler. Seneye Arkas 1. Ligden devam edecek ucuza yeni Efe ayağımıza geldi. Bence Gökçen-Jaeschke-Patry köşe üçlüsü elit bir yabancı pasör. Orta da Vahit Emre ve Ahmet Tümer. Libero da kaliteli yerli bir isim bulunursa. Bu takım ligi alabilir bir de şampiyonlar ligi için elit bir orta da alınırsa Şampiyonlar liginde tarihi bir başarı gelebilir.