2024-2025 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Yarı finalde yaptığımız bloklarla seriyi alabildik. Ama hücumda çok ekstra oynamadık. Arslan gerçekten kötü oynuyor. Sene boyu dilimizde tüy bitti ama Patry çok az top alıyor. Rakip bizden iyi tamam ama elinde Patry var ve artık son maçlar. Zorla biraz orayı. Adam yüzde ellinin üzerinde hücum ediyor. Ver adama oynasın işte. Herkese sırayla vermene gerek yok pası.

3. sette 19-15'in ardından Zaytsev-Cardoso değişikliği, Zaytsev'in hafif sakatlığı sebebiyledir umarım. Zira seti önemli ölçüde bitirmiştik ve seti kazanmak bize maçı getirmeyecek olsa da, seriyi gövdemizle oynuyoruz demeye karşılık gelecekti. Sezon boyunca sadece yarı finaldeki Fenerbahçe serisinde voleybol izlemiş olmak, ki ligdeki mevcut kulüpler gözetildiğinde yegane doğru yer denmesini yadırgamam; set içi hamlelere dair ciddi bir şüphe yaratıyor.

Yaş ve sağlık durumu itibariyle bekleniyor olsa da, birinci derecede akrabalık bağı barındıran bir cenazeye katılacağım için Cumartesi Burhan Felek'te olamayacağım. 2011-2012'deki Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından, pasörle birbirimizi alkışlamamız abes olurdu diyerek; ruh temelli şekilde olumlu tarafından bakıyorum.

Üst paragrafın tezatı olmayacağını düşünerek, takımın seriyi uzatabilmesi hayli keyif verir. Cumartesi maç boyu oyun oynayarak kaybedersek de, özellikle Ivan Zaytsev'e vedanın hakkını verebilmek adına bir Ankara çılgınlığına yöneltebilir takım beni. Taraftar da olabilmeyi isteyen bir izleyici formunda takipteyim, mevcut şartların getirdiği zorunlulukla.

Oynanan yer en doğrusu olabilir, bir kez daha vurguluyorum. Fakat tüm sezon, sadece play-off yarı final serisindeki iki Fenerbahçe maçında voleybol oynayınca böyle oluyor.

Olimpiyat şampiyonu pasör çaprazının sağlık durumunun geldiği hale bak.