• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Euroleague

Yarın final four başlıyor.
Fenerbahçe - Panathinikos ve Monaco - Olympiakos maçları eminim çok zevkli maçlara sahne olacaktır.
Fenerbahçe ve Olympiakos'un finale çıkacağını düşünüyorum.

Yarın final four başlıyor.
Fenerbahçe - Panathinikos ve Monaco - Olympiakos maçları eminim çok zevkli maçlara sahne olacaktır.
Fenerbahçe ve Olympiakos'un finale çıkacağını düşünüyorum.
Finalde Yunan derbisi olur kanatimdeyim açıkçası gönlüm Ergin Ataman'dan yana.

Son düzenleme:
Finalde Yunan derbisi oue kanatimdeyim açıkçası gönlüm Ergin Ataman'dan yana.
Benimde gönlüm Ergin hocadan yana ama Fenerbahçe Beko özellikle eski oyuncumuz Eric McCollum'un gelmesiyle başka bir seviyeye çıktı.
Baldwin ve Hayes de çok formda geliyorlar.
Yüzde 60 Fenerbahçe Beko daha önde.

Olympiakos şampiyon olur.

Pana-Monaco finali olur Pana kupayı alır..

Fenerbahçe şampiyon olamaz ama hak etmedikleri için değil loser oldukları için,olurlarsa tebrik eder ve şaşırırım.Futboldaki hüsranlarına en azından bir teselli olur.

Ben Oly - Pana finali olsun ve Oly kazansın isterim.Sebepleri Bartzokas'ı sevmem ve geçen sezon Pana'nın şampiyon olması.Pana olursada sevinirim tabi.

Monaco süpriz yaparsada fena olmaz,onlarada bir antipatim yok.

Yani şampiyon olmasın dediğim bir takım yok,kim olursa hayırlı olsun.

İlla tahmin yapacaksak Monaco - Pana finali diyeyim.Pana şampiyon olur diyeyim.

Pao - Monaco finali olacağını düşünüyorum. Şampiyonun Monaco olmasını bekliyorum.

Son düzenleme:
Oly'nin Monaco'ya kaybetme ihtimali yok bana göre.

Pana-Fb maçının ise son 1-2 dakikaya kadar kafa kafaya gitmesini, beklenenden sert ve düşük skorlu geçmesini bekliyorum. Tecrübe farkı ile Pana kazanır umarım

Benimde gönlüm Ergin hocadan yana ama Fenerbahçe Beko özellikle eski oyuncumuz Eric McCollum'un gelmesiyle başka bir seviyeye çıktı.
Baldwin ve Hayes de çok formda geliyorlar.
Yüzde 60 Fenerbahçe Beko daha önde.
İlk yarıdan 15 fark oldu.
Panathinikos, Nunn gününde olmadan çok eksik bir takım.
Fenerbahçe şu oyunu ile kupanın en büyük favorisidir.
Umarım bizde bir gün bu konuma gelebiliriz.

Sahada hocasıyla beraber tüm takım F4 havasından uzak uyuyan bir pana vardı maç boyunca. fb haketti tebrik etmek lazım, ısrarla yatırım yapıyorlar sonunda karşılıklarını almaya başladılar. Bu arada Finale yükselen bir Türk takımında sahada 1 tane bile Türk oyuncu yokken hemde bir Yunan takımında iki Türk vardı sahada bu da ezeli rakibimizin utancı olsun.

Son düzenleme:
10 senede Gs basketbolu sürekli geriye götüren yönetimler ve şube zarar ediyor muhabbeti yapan taraftarlara hakkımı asla helal etmeyeceğim ben şahsen. Eurocup aldığımız dönem en azından mücadele edebiliyorduk şuan rakip bile olamayız olmamız da en iyi ihtimal 7-8 sene. Yazık bu şubeye gönül verenlere emek verenlere

Bu arada umarım Beko şampiyon olur. Böylece Ali Koç'a tepkiler azalır ve başkanlıkta kalır. Çünkü daha büyük başarılar için ona muhtacız 😄

Panathinaikos, Lessort'u kaybettiği gün aşağı yukarı sezonu kaybetmişti. Efes serisi de ağır sinyal veriyordu buna dair. Çünkü Lessort'un yokluğu Sloukas'ı da işlevsizleştiriyor, üzerine başka kısa denemeleri yaparken oyun ritmini bir türlü tutturamıyorsun ki hoca alışık olmadığı tarzda 10-11 oyuncu denedi belki. Nunn skor üretti ama yine aşırı verimsizdi. Pana'nın tavanını Lessort'un kestiği toplar sonrası hızlı hücumlar belirliyor.

Eurocup şampiyonluğu sonrası, 2 şampiyonluk sonrası Clyburn, bu yıl da şampiyonluk sonrası Lorenzo. İyi giden takımlara yapılan ekstra yetenek eklemeleri takımın ritmini bozmaya devam ediyor Ataman takımlarında. Bence de favori değillerdi bu Final Four'da. Final Four maçları aslında iyi oyuncuların iyi oynamasından ziyade, ne kadar ekstra katkı aldığına göre seni bir yere getiriyor. Geçen yılın X faktörü Kalaitiakis'ti, bu yıl da Hall oldu. Melli de kağıdın çok ötesinde oynadı.

Panathinaikos, Lessort'u kaybettiği gün aşağı yukarı sezonu kaybetmişti. Efes serisi de ağır sinyal veriyordu buna dair. Çünkü Lessort'un yokluğu Sloukas'ı da işlevsizleştiriyor, üzerine başka kısa denemeleri yaparken oyun ritmini bir türlü tutturamıyorsun ki hoca alışık olmadığı tarzda 10-11 oyuncu denedi belki. Nunn skor üretti ama yine aşırı verimsizdi. Pana'nın tavanını Lessort'un kestiği toplar sonrası hızlı hücumlar belirliyor.

Eurocup şampiyonluğu sonrası, 2 şampiyonluk sonrası Clyburn, bu yıl da şampiyonluk sonrası Lorenzo. İyi giden takımlara yapılan ekstra yetenek eklemeleri takımın ritmini bozmaya devam ediyor Ataman takımlarında. Bence de favori değillerdi bu Final Four'da. Final Four maçları aslında iyi oyuncuların iyi oynamasından ziyade, ne kadar ekstra katkı aldığına göre seni bir yere getiriyor. Geçen yılın X faktörü Kalaitiakis'ti, bu yıl da Hall oldu. Melli de kağıdın çok ötesinde oynadı.
Furkan aslında Sloukas-Lessort uyumu Lessort'un sakatlığı sonrası Sloukas-Ömer Y. İle yakalama sinyali vermişti iyide gidiyordu ama Efes serisinde baya düşürmesi ve swzonun en önemli maçında bunu kullanmak istememesi, Ataman hocanın akıl tutulmaları ve şaşırtıcı derecede plansızlıklarıyla Pana'nın oyun akışının dip yapması sonucu büyük fırsatı kaçırdılar.

Furkan aslında Sloukas-Lessort uyumu Lessort'un sakatlığı sonrası Sloukas-Ömer Y. İle yakalama sinyali vermişti iyide gidiyordu ama Efes serisinde baya düşürmesi ve swzonun en önemli maçında bunu kullanmak istememesi, Ataman hocanın akıl tutulmaları ve şaşırtıcı derecede plansızlıklarıyla Pana'nın oyun akışının dip yapması sonucu büyük fırsatı kaçırdılar.

Euroleague sezonu takvim arttıkça biraz NBA sezonlarına benziyor. Kritik maçları kenarda tutarsak, her takım kendi oyununu oynuyor. Play Off'lar, kritik sıralama maçları ya da Final Four gibi yerlerde artık rakipler senin zaaflarına hücum etmeye başlıyor. Ömer sahada kaldıkça switch savunması çok zorlaşıyor Panathinaikos da ki Fenerbahçe de maçı biraz Melli'yi 5'e çekip kısaların karşısında. Pana bu maça bir şekilde ortak olabilirdi o da Juancho'yu 5'e çekebilecekleri Nunn-Sloukas-Grant-Cedi-Juancho rotasyonu. Juancho hiç maça giremeyince farklı kısa çözümleri aramaktan ve Juancho'ya güvenmediği için pek kalamadı bu 5'te.

Hocanın akıl tutulmaları var mıydı bence evet ama bugün Panathinaikos kaybetmedi, Fenerbahçe kazandı bence.

11 Milyon Euroya yakin total bütçemiz olacak seneye, iyi coaching olmalı önce bakınız Paris FC...
Bu butcelere bu sene olmasa da Euroleague icin seneye basvurabiliriz salon vs de gösterilir sonucta daha önceden de oynadık ama hedef olarak once bunu koymalıyız çünkü bizim gibi gelirleri olan kulube artık basketbol şubesi bütçesinin Euroleague seviyesinde olması anormal kaçmaz. Her sene min. 15 Milyon Euro olsa ki olabilir bambaşka şeyler konuşabiliriz onu da belirtiyoruz yönetime yeter ki istesin.

11 Milyon Euroya yakin total bütçemiz olacak seneye, iyi coaching olmalı önce bakınız Paris FC...
Bu butcelere bu sene olmasa da Euroleague icin seneye basvurabiliriz salon vs de gösterilir sonucta daha önceden de oynadık ama hedef olarak once bunu koymalıyız çünkü bizim gibi gelirleri olan kulube artık basketbol şubesi bütçesinin Euroleague seviyesinde olması anormal kaçmaz. Her sene min. 15 Milyon Euro olsa ki olabilir bambaşka şeyler konuşabiliriz onu da belirtiyoruz yönetime yeter ki istesin.
Gerçekten çok iyi bir bütçe.
Ama Yakup hocanın elinde boşa gitmesinden endişeleniyorum.
Yönetim daha iyi düşünmeli.
Umarım hata yapmayız.

İki maçı da izledim. İki maçı da baştan sona hakeden iki takım kazandı.

Fenerbahçe, Cedi'nin esktraları olmasa daha önce kırıyordu maçı. Nunn'a Hall muhteşem savunma yaptı, takım halinde de hiç şans vermediler. Mccollum, Hall ve Melli x faktör oldu. Kabul etmek gerekir ki Saras da rüştünü ıspatladı bu sene.

Diğer tarafta Monaco'nun kazanmasını bekliyordum ama beklediğimden de rahat kazandılar. Diallo muhteşem bir oyuncu zaten ama Jaiteh ve Blossomgame de ekstra iyi katkı verdiler. Oly artık bir şeyleri değiştirmek zorunda gibi

Herkes euroleague şampiyonu kim olacak diye Monaco maçı izler, ben de acaba Vitto Brown'u alabilir miyiz diyerek izledim..

Başvurulur ama kabul edilecek uzun süreli bir projemiz olacak mı asıl önemli olan bu. Salonu da göstermemiz için yapmamız lazım ama o salonun yapılması 10 seneyi bulur bütün projenin maliyeti 150 milyon dolarmış çünkü. Şuan sadece laf olsun diye o projeden bahsedildiğini düşünüyorum ben. Yapacak olsalar en azından finansman işini ayarlayıp açıklamışlardı. Bu forumda gerçekten o salonun 3 sene içinde yapılacağını düşünen var mı?

Geri