2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Oh be ya,şükürler olsun,vallahi billahi.Şu anda hem kazandığımız için hemde Muslera kalede yokken orta sahadan Kulusevski'nin denemesinde duvara falan yumruk atıpta kendime zarar vermediğim için şükrediyorum.

İlk 70 dakika inanılmaz keyifliydi,çok fazla pozisyona girdik,mükemmel oynadık.Benim geçen sezonki Bayern Münih maçından sonra en keyif aldığım maç oldu.5-6 ları bulabileceğimiz maçtı.Fakat rakip 10 kişi kaldıktan sonra rölanti oyunu oynamamız lazım artık.Biz o rölanti oyunu Kasımpaşa-Riga ve bu maçta oynayamadık.Osimhen'in çıkması %100 hatalı oldu.Osimhen'i oyunda tutup Icardi'yi çıkarıp Batsh'i almasakta gayet olurdu.

Kerem Demirbay ile Jelert ise bizim rotasyonumuzu zayıflatan oyuncular.Devre arasında rotasyonu biraz güçlendirmek lazım.Takımımızıda,Okan hocayıda canı gönülden tebrik ediyorum.

Yani ayagimiza gelen fırsatları harcamasak bu maç 60 dakikada 7-8 olacaktı, sırf 45-60 arası en az 3-4 net gol harcadık. Hala Okan Buruk'a sarıyor millet, hey Allahım ya hahah. adamlar kalemize 3 kere geldiler ikisi gol oldu, ulan Okan Buruk nasıl kaleye gelen 3 topun 2'si gol olur!! Sana rağmen 3 puanı aldık!!
Bu şımarıklığı anlayamıyorum artık. 5 atsak niye 6 atmadık deyip sövecekler.

Yine kalp çarpıntısıyla bitirdiğimiz bir maç.
Okan Buruk’a rağmen 3 puanı aldık. Hâlâ saçma takıntılarına, ezber değişikliklerine devam ediyor. Bu egosu, kibri ile anca bir Hamza Hamzaoğlu olur, daha fazlası olmaz.
- 28 şut
- 10 isabetli şut
- 3 gol
- 3.29 gol beklentisi
- 40 rakip ceza sahasında topla buluşma
- 30 orta
- 8 korner
- Avrupa Ligi'nin lideri.

Ne 5-6'sı arkadaşlar ? 2 tane Osimhen kaçırdı karşı karşıya, ikinci yarının ilk 45 saniyesi de sadece 2 tane kaçan var ayrıca. ABARTISIZ 7-8'den aşağı olmayacak maçtı. Kalecileri de şerbetli, gole giden toplar çıktı hep. Bizim şanssızlık da bu işte. Şu tip maçlarda bir türlü tarihi farka gidemiyoruz. Basiretsizlik mi dersin nasipsizlik mi şanssızlık mı ne dersen de.
Yine de haneye yazılan 3 puan çok iyi.

Ali Sami Yen'in izinde, Ali Sami Yen'in yolunda. :) Tebrikler takım.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçından bir tane daha yaşadık. Geçmişte yerel ligdeki Fenerbahçe derbilerini hatırlatan düzeyde gol kaçırdık. Arena'da var olan herkese kalpten saygılar.

Set savunmamız hiç yok. Bizden ileride ve bizden geride olan takımlara karşı kazansak da ilk 65-70 dakikanın sonrasını o bölüme dek 4-5 gol atmadığımız sürece kıvranarak geçireceğiz. Denk takımlara karşı bu git-gel zaten pek mümkün olamıyor. Ralli olarak nitelediğim mevcut oyun stratejisinde, Jacobs-Sallai'den Boey-Rashica olabildiğince çıkana dek bu son yarım saatleri izlemeye devam ederiz.