Takimi ikinci yari begendim. Bats malesef cok ruhsuz.
Jelert ve Yusuf Demir neden simdiye kadar bukadar az süre aldi anlamis degilim.
Jelert ve Yusuf Demir neden simdiye kadar bukadar az süre aldi anlamis degilim.
Lemina şu an sahada ruh gibi gezinenlerden daha çok katkı verir, en azından. adamın hakkını yemeyelim.Taraftar baskısıyla Lemina'ya teklif yapılmış. Aslında teknik heyet yani hoca orta saha düşünmüyormuş. Yani durumun ciddiyetini kimse bilmiyor ya da dalga geçiyorlar sanırım. Koca sezonu Torreira-Sara ile bitirmeyi düşünüyorlar. İnsanı sinir hastası yapacaklar. Kaldı ki Torreira da epeydir sahada görünmüyor. Sara da Allah vermesin bir daha sakatlanırsa tahayyül edemiyorum vaziyeti.
Bu arada gün içerisinde tesadüfen 2020 yılında Lemina'nın Galatasaray'da bir daha oynamak istediğine dair bir twite denk geldim. O twitin altında bütün Galatasaray taraftarı ağır sözlerle bir daha Lemina'yı görmek istemediklerini söylemişler. Oysa aynı Galatasaray taraftarı bir süredir Lemina için tutuşup artık sonunda baskıyla oyuncuya teklif yaptırmış. Gerçekten enteresan...
Ha şu anki duruma bakıldığında kesinlikle Lemina ya da Lemina profilinde bir oyuncu elzem duruyor.
2 sene üst üste şampiyon olununca her ertesi sezonu(2014-2020-2025) eskilerin tabiri çekirdekçi, şimdiki storyci tayfanın aklına stada maça gelmek homurtu çıkarmak ve oyuncuları yuhalamak ilk görevidir. Sosyal medyada duyar kasmak, etkileşim almak için her haltı yer fazla dikkate almayın bas engeli geçTaraftar baskısıyla Lemina'ya teklif yapılmış. Aslında teknik heyet yani hoca orta saha düşünmüyormuş. Yani durumun ciddiyetini kimse bilmiyor ya da dalga geçiyorlar sanırım. Koca sezonu Torreira-Sara ile bitirmeyi düşünüyorlar. İnsanı sinir hastası yapacaklar. Kaldı ki Torreira da epeydir sahada görünmüyor. Sara da Allah vermesin bir daha sakatlanırsa tahayyül edemiyorum vaziyeti.
Bu arada gün içerisinde tesadüfen 2020 yılında Lemina'nın Galatasaray'da bir daha oynamak istediğine dair bir twite denk geldim. O twitin altında bütün Galatasaray taraftarı ağır sözlerle bir daha Lemina'yı görmek istemediklerini söylemişler. Oysa aynı Galatasaray taraftarı bir süredir Lemina için tutuşup artık sonunda baskıyla oyuncuya teklif yaptırmış. Gerçekten enteresan...
Ha şu anki duruma bakıldığında kesinlikle Lemina ya da Lemina profilinde bir oyuncu elzem duruyor.
Bats ve Demirbay'dan kurtulmak Ziyech ve Zaha'dan kurtulmaya eş değer. Kesinlikle katılıyorum. Bats'a varsa teklif 2 3 demeden kabuk etmek lazım.Morata çok şey katar. Batsdan kurtulmak lazım.