2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Okan Buruk: "Lemina-Torreira-Sara'yı gördük. İyi bir uyum oldu. Opsiyonlardan biri olacak."

Başka bir opsiyonumuz yok Okan hoca. Senin de artık farklı bir şeyde ısrar etmek gibi bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Rize'ye karşı puan kaybetseydik derbiyi kesin kazanırız diye düşünürdüm,çünkü derbiye çok daha iyi motive olurduk ama 6 puanlık avantajımız devam ediyor,biz kazanmasak bile çok mühim değil ama Fenerbahçe mutlaka kazanmak zorunda.Ben yine kazanırız diyorum,önemli olan hakem kararları,umarım adil bir yönetim olur,ne onların hakkı yensin ne bizim.

Taraftar Frankowski ve Lemina'yı istedi gösterdikleri performans ortada, ilk maçlarına rağmen maçın oyuncuları oldular. Taraftarın istemediği Cuesta ise 2 maçtır rezilleri oynuyor. Zaten bu maç ikinci yarıyı bile göremedi. Ayağı iyi desen değil, uzun boylu desen değil, hızlı desen değil, tecrübeli desen değil. Biz ne diye bu çöpe 8 milyon verdik divan kurulunda birileri hesap sormalı. Kolay kazanmıyoruz bu paraları. Ama böyle çöplere kolayca çar çur edebiliyoruz. O konuda dünyanın en iyisiyiz belki de. Bu Cuesta'ya verilen 8 milyonu basket takımına versek en azından BCL'de kupayı alırdık voleybola versek Challenge Cup'u alıp ligde de ilk 3 yaparak seneye Şampiyonlar Ligi oynardık. Peki biz ne yapıyoruz bilen var mı?

Okan hocanın maç sonunda yaptığı 2 kötü değişiklik sonucu verdiğimiz pozisyon.
O sırada Kaan Ayhan stoper bölgesinde. Yine onun bölgesine uzun bir top. Muslera çıkmasa gol yicez.
Okan hocanın artık Kaan ve Kerem den vazgeçmesi lazım. Umarım hatalarından ders alır.

Çok değil geçen hafta Lig>Avrupa diyen aklı evveller vardı ve hep beraber AZ maçıyla yutkunmakta zorlandıkları bir maçı geride bıraktılar. Fener avrupa zaferiyle sadece moral edinmedi aynı zamanda daha iyi takımız algısını da yerleştirdi siz burada boş boş lig muhabbeti yaparken. Dünkü maçta Okan Hocanın maç öncesi stresi de bundan ve o da farkındaki sezonun en önemli dönüm noktalarından biri kötü oyunla da olsa ileriye dönük kazanılan oyuncular ve galibiyetle moral olarak çöküşü önledi. Şimdi mazisi avrupa zaferleriyle dolu ama 20li yaşların başında hayat mazisinde avrupada öneleme hariç tur geçmek bile nedir bilmeyen arkadaşlara tarihi bir zafer gösterme zamanıdır. En azından o maçtan ilk maç keşke öyle olmasaydı dedirtecek bir oyun ve skorla çıkabilmeliyiz. Kimseyi 30. dakikada maçı kapattırmadan derbiye o coşkuyla çıkmak lazım. Avrupasız lig olmayacağını son günlerde yaşadığımız moral çöküşüyle anlamışsınızıdır. Geçen senenin değil ama bu senenin net hedefiydi Avrupa ve buradan dönüş çok zor olur.

Okan hocanın maç sonunda yaptığı 2 kötü değişiklik sonucu verdiğimiz pozisyon.
O sırada Kaan Ayhan stoper bölgesinde. Yine onun bölgesine uzun bir top. Muslera çıkmasa gol yicez.
Okan hocanın artık Kaan ve Kerem den vazgeçmesi lazım. Umarım hatalarından ders alır.
Kaan Ayhan, kerem demirbay ,Berkan kutlu, bunlar takımın en zayıf halkaları .sezon sonu yollar ayrılmalı diyecemki ,yönetim ne mantıksa Kaan ayhana zam yapıyor .yunusla anlaşmaya varmak varken Kaana zam yapmak ne diyeyim.

Lemina hazırsa direk başlar. Mertens sonradan girer. Ama Rize maçının sonlarına doğru az oynamasına rağmen sonlara doğru yorgunluk belirtileri vardı Lemina'da. Belli ki hazır değil.

Renkdaş, ne yapıp edip onlara sahayı dar edip psikolojik üstünlüğü,tamamen ele geçirip bu sezonda şampiyonluğu onlara bırakmamalıyız.
Yarın ki maçta özellikle Osimhen'in o maçtan sağlıklı çıkması lazım. Bu yüzden ben olsam onu yedek bırakırım. Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. Osimhen'e bir şey olursa derbiye forvetsiz çıkmak intihardır. Umarım Okan hoca da benim gibi düşünüyordur.

AZ Alkmaar maçı ertelenirse, öyle bir durum olursa derbi de ertelenir bence.
Üstelik pas oyunu oynayan AZ Alkmaar’a karşı yağışlı hava bizim için daha avantajlı bir durum yaratır.
Yağışa bağlı olarak zemin ağırlaşacağı için rakibin pas ritmi otomatik olarak bozulur. Böylece daha az enerji harcarız ve hava toplarına bağlı olarak Osimhen ile daha rahat skor buluruz.

Sezonun belki de son maçını oynayacağız ve Osimhen oynamasın mı:ROFLMAO: Bakalım bu sezona mart ayını görmeden mi veda edeceğiz. Elenirsek gelecek sezonun adımları şimdiden atılmalı ve kelleler alınması gerekiyorsa da bir kenara yazılıp zamanı geldiğinde alınmalı.

Allah, Avrupa'da Galatasaray karakteri göstermeyi; Red Light District'in 21. yüzyıldaki Sodom ve Gomore olması sebebiyle mi yasakladı bize?

Takımın da İstanbul'daki partileri, hiç öyle şair İsmet Özel'den dinlediğim tutarlı ve bütüncül Müslümanlıkla bağdaşmıyor. Sado-mazo eksik kalıyor sadece.

Bizim çocukluğumuz annemize pazardan yalvar yakar aldırdığımız formalarla “Hagiiiiii” diye bağırarak top peşinden koşmakla, Galatasaray’ın Avrupa maçlarındaki galibiyetleriyle gururlanarak geçti.

Şimdi ise elinde dünyanın en iyi santraforlarından biri varken, 21-22 yaşlarındaki Hollandalı veletlere evimizde söyleyecek bir sözümüz olmayacaksa; kapatıp kulübü gidelim.

Teknik heyetin ve takımın bu maç dinlenme, hafife alma gibi hakları yok. O haklar; mahalle esnaflarından oluşan Rigas, savaştaki Kiev ve Malmö maçlarında fazlasıyla kullanıldı.

Son düzenleme:
Malmö baya masum sezon özelinde. Şampiyonlar Ligi'nde 36 takım içerisinde, 8 maçta 0 çekerek 36. olan Young Boys'a kaybedilen 2 maç var daha.

Geçen sezonki Manchester United deplasmanı ve bu sezonki Tottenham maçları dışında Galatasaray namına hiçbir şey izleyemedik Avrupa'da. PAOK tribününün önündeki iç saha galibiyeti benim için özgün tat. Galatasaray tarihinde tek satır yer alır ancak.

Son düzenleme:
Evimizde ki Youngboys rövanş maçı gibi bir maç bekliyorum. Nedeni ise set oyunumuzun çok iyi olmadığı için.
Tek beklentim Osimhen, Sara gibi önemli oyuncularmızın derbi öncesi sakatlanmaması.

Dünyadaki profesyonel futbol takımları arasında savunması bizden daha kötü bir ekip olmayabilir. Teknik direktör başta olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Sezonun en önemli maçı treni gideli çok oldu. En önemli değil en önemli maçları diyelim hatta. Young Boys skandalları ile başlayıp Kiev, Rfs bilmem ne köy savaş takımlarına verdiklerinle de bunu devam ettirip AZ deplasmanı ile o işi bitirdin. Bu takımın şu haliyle varlık gösterebileceğine bile ihtimal vermiyorum. Sağ olsunlar ağustos ayından beri çok defa hayalkırıklığına uğrattılar hedef maçlarda. Sahada ruh gibi dolaştılar.
Şimdi önünde 3 gün sonra ahlaksızlarla, maşalılarla, sana karşı hakem bile getirebilen topyekûn organize olmuş kötülükle kendi evindeki maçın sezonun en önemli maçıdır.
Bu takım 2 hafta dinlendiği halde ilk çıktığı maçta sahada yürüyorsa, pozisyona giremiyorsa ben bu maçtan da korkarım. Çünkü üstün çaba gösterip 3-4 atman gereken bir maç var ve gol yememelisin. Hadi bunları yaptın 3 gün sonraki sezonun maçında ne yapacaksın ? Ki sakatlık ihtimallerini saymıyorum Allah göstermesin.