2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Saygı duymakla beraber,biz bu maçta puan kaybını hakem yüzünden mi yaptık?Bu düşünceye sarilirsak diğerlerine benzeriz.Cokca beceriksizlik,biraz şanssızlık, biraz yorgunluk,sonuç böyle oldu bence.Cogunu hakeme yuklersek sorarlar bu kadar pozisyona girmene nasıl izin verdi bu hakem diye .Moral bozmadan işimize bakalım.
Aynı şekilde saygı duymakla beraber kesinlikle hakem yüzünden diyorum.
Yediğimiz ilk gol faul. 2 net penaltımız verilmemiş. Durum böyle iken hakemin bizi katlettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Aynı şekilde saygı duymakla beraber kesinlikle hakem yüzünden diyorum.
Yediğimiz ilk gol faul. 2 net penaltımız verilmemiş. Durum böyle iken hakemin bizi katlettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Bunlar yeni olan şeyler değil ki alıştık , son 2 sezondur şubat ayında bitmesi gereken lig ne hikmet ise hep mayıs ayına kalıyor :D Sence bu sezonu kasım ayında bitireceklerini falan mı düşündünüz ?
Ligde rekabet varmış gibi gösterilip, hep karşımıza suni bir rakip yaratmak için herşeyi deneyecekler yoksa kim izleyecek bu ligi ? 500 milyon dolar piyasa değeri olan yayın haklarının artık 150 milyon dolar bile etmemesi çok normal.

Son düzenleme:

Osimhen gelince mecburen çift forvet ve 3lü defansa geçmiştik. Madem İcardi'den uzun süre faydalanamayacağız. O zaman yine eski sisteme dönelim. 4 2 3 1 şu anda en uygun sistem. Umarım Okan hocam geç kalmadan gerekeni yapar.
Okan hocanın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum ama hem Kaan hem Jacobs un olmayışı 3 lü savunmaya mecbur bırakıyor maalesef.

Bugünkü olanları şöyle açıklayayım: Ruhen ve mental olarak bitmiş ve gözleri kapalı Fb taraftarı dahi hakemin katlettiğini söylüyor bizi. Varın siz düşünün durumun vehametini... Hadi hakem kansızın teki anladık da; bu Bein denen kuruluş neden ısrarla hiçbir pozisyonun doğru açıdan tekrarını göstermiyor ?
Bütün bunlar Galatasaray'ı daha güçlü yapar, zayıf düşürmez. Önümüze geleni dümdüz eder devam ederiz bu şartlarda. Ancak Arda Kardeşler'e yapılan gibi bu ahlaksıza da bizim düdük astırmamız lazım. Kimsenin yanına kâr kalmamalı yapılanlar.

Hakem katliamından dolayı dün çok konuşamadık ama takım dün müthiş performans gösterdi. Sanchez, Yunus, Torreira, Sara, Osimhen ve Sallai hep mükemmeldi.

Özellikle bence sağ bekimizi bulduk artık. Sallai dün mükemmel oynadı. Orda oynamaya devam etsin. Müthiş bir profesyonel harika bir karakter.

Dünkü oyun ve galibiyetten dolayı hocama ve takıma büyük bir tebrik gönderiyorum 👏

Hiçbir oyuncuyu riske atmamız lazım.
Abdülkerim tam olarak iyileşmeden oynamamalı.
Yarın ki maçın bence ilk 11i şöyle olabilir.

Muslera

Davinson Nelsson Metehan

Jelert Sara Torreira Berkan

Yunus Mertens

Batshuayi

3 4 2 1..

Skoru erken bulup Trabzon maçı öncesi kendimizi çok yormayız umarım. Şimdiden başarılar diliyorum 🙋

Sakatlıklardan adam kalmadığı halde, 10 MİLYON verdiğin oyuncuyu oynatamıyorsan eğer , bu ''hatalı transferin'' de çok ötesinde bir durumdur ki art niyet ararım. Bu Jelert işinin aslı astarı nedir öğrenmek lazım. Okan Buruk hiç oynatmak istemediği ve haklı da olduğu bu konuda neden Jelert'i aldırdı ? Ya da o mu aldırdı aslında ? Çocuk Manaj'ın tek omzuyla dağa taşa uçtu, gol yedik.

Bu arada şu 3-5-2'li sistemde ben Torrerira'yı da eskisi gibi görmüyorum. Nedense bana formu düştü ya da sistemden dolayı etkisi azaldı gibi geliyor. Bilmiyorum belki ben yanlış izliyorum, yanılıyorum.

Malmö maçındansa Trabzon maçın kazanmayı isterim. O yüzden kimseyi riske etmeyelim.
+1

Bu kadar eksik varken, uzak ve soğuk bir deplasmana gitmişken, puan durumunda da çok geride olmadığımız için beraberliğe olur derim.
Ama tabi Okan hoca gibi bir Winner asla bunu istemez. Umarım çok erken skoru alır ve hem skoru hemde oyuncularımızı koruruz.
Nelsson ve Jelert'e bu maçta forma şansı vermek gerek. Bu havaları iyi bilirler. Bu kadar eksik varken hala oynamayacaklarsa yolları açık olsun diyelim.

Metehan Baltacı... Son maçlarda çok saçma sapan hatalar yaptığını görüyorum. Bugün de rakibi bıraktı, adam rahatça attı golünü güle oynaya. Her genç oyuncu oynayacak diye bir kaide yok. Nellson gibi adam geçen sene harikalar yaratırken Davinson'la ne oldu da adamı küstürdün hocam ? Bu kadar mı leş oldu Nellson bir anda ?

Muslera da canımız ciğerimiz ama yeter artık olmuyor. Kaleye her maç ilk gelen top mu gol olur ? 20-30 maç olacak hala mı ısınmadın sezona ?

Zaten ilk yarıda top falan oynadığımız yok , uykum geldi. Rakibin 17 yaşında veledi kalede ama 1 ŞUTUN YOK ! Bu nasıl iştir ya !!?? Hasbelkader kaleyi bulsa gol olacak belki.